Suomen Raamattuopiston netti-tv

Suomen Raamattuopiston netti-tv:n kautta pääset säännöllisesti osallistumaan Raamattuopiston jumalanpalvelukseen ja Avoimien ovien luentoihin torstaisin. Myös Hengelliset syventymispäivät lähetetään kanavallamme suorana lähetyksenä.

Kello

torstaisin klo 10.45-12.00 Avoimien ovien luento

Kello

sunnuntaisin klo 11.00-12.00 Raamattuopiston jumalanpalvelus

Suomen Raamattuopiston radio-ohjelmat

Radioraamattupiiri

Kello

tiistaisin klo 18.30-19.00 ja sunnuntaisin klo 12.00-12.30 Radio Deissä

Raamattu on maailman tärkein kirja. Paras tapa tutustua Raamattuun on lukea sitä yhdessä toisten kanssa ja keskustella luetusta. Tällaisia raamattupiirejä kristityt ovat pitäneet jo pitkään.

Jos sinä et ole vielä löytänyt raamattupiiriä itsellesi tai elämäntilanteesi ei mahdollista piiriin osallistumista, avaa radiosi tiistaisin klo 18.30-19.00 ja kuuntele Radioraamattupiiriä.

Avoin raamattukoulu

Kello

torstaisin klo 18.30-19.00 Radio Deissä

Avointa raamattukoulua eli Arkkia kuuntelemalla otat aikaa itsellesi ja Jumalalle arjen keskellä. Radioluennoilla käsitellään monipuolisesti Raamatun tekstejä ja kristityn elämään liittyviä kysymyksiä osaavien ja luotettavien opettajien johdolla. Avoin raamattukoulu antaa vastauksia mieltäsi painaviin kysymyksiin.

Jos haluat pureutua vielä syvemmälle Jumalan Sanaan tai kaipaat irtiottoa puristavasta arjesta, tule täysihoitoon kansanopistollemme Kauniaisiin Avoin raamattukoulu -linjalle opiskelemaan Raamattua viikoksi tai koko lukuvuodeksi.

Astu mukaan maailmanhistorian suurimpaan kertomukseen!

Raamattuopiston jumalanpalvelus

Kello

sunnuntaisin klo 11.00-12.00 Radio Deissä

Luotettavaa sanaa, sielua hoitavaa musiikkia!

Suomen suurin jumalanpalvelus Raamattuopistolta Kauniaisista Radio Dein kanavalla joka sunnuntai kello 11.

Tue työtämme

Perussanomalta