Kuorot

SRO:n kuorotoiminta

Innostaako kuorolaulu? Suomen Raamattuopistolla on kuorotoimintaa eri puolella Suomea. Lähde mukaan!

Magnificat

Magnificat on Suomen Raamattuopiston oma sekakuoro, joka laulaa hengellistä musiikkia laidasta laitaan: uutta ja vanhaa, klassista ja gospelia, helppoa ja hieman haastavampaa. Magnificat harjoittelee opistolla keskiviikkoisin klo 17.30 alkaen. Tule mukaan tai kutsu Magnificat esiintymään!

Ota yhteyttä: Kanttori Jenni-Kristiina Liiri p. 050 381 4279 jenni-kristiina.liiri@sro.fi

 

Ota yhteyttä

Kanttori Jenni-Kristiina Liiri

050 381 4279

Kartanon Laulajat

Oulun alueella toimiva Kartanon laulajat -kuoro aloitti toimintansa vuonna 2009. Alkuvaiheessa lauluja harjoiteltiin tapauskohtaisesti, mutta vähitellen siirryttiin säännöllisiin harjoituksiin esiintymiskertojen lisääntymisen myötä. Kuoro avustaa Oulun alueella seurakuntien ja Kellonkartanon messuissa. Vuosien mittaan on järjestetty omia konsertteja ja oltu mukana näytelmällisissä joulujuhla-projekteissa. Harjoitukset pidetään maanantai-iltaisin Pyhän Luukkaan kappelilla klo 18-19.30. Kuoro laulaa neliäänisesti hengellistä kuoromusiikkia, kokoonpanon vahvuus on n. 15 hlöä. Kuoronjohtajana on toiminut alusta lähtien Kirsi Anttila. Mikäli olet kiinnostunut tulemaan mukaan ja olet nuotinlukutaitoinen, ota yhteyttä!

 

Ota yhteyttä

Lauluryhmä Ester

Lauluryhmä Ester on jyväskyläläinen vapaaehtoisista naisista koostuva kymmenhenkinen lauluryhmä. Laulajat ovat eri-ikäisiä, osa vielä työelämässä vahvasti kiinni, osa hieman vanhempia.

Ester on toiminut tässä kokoonpanossa n. kuusi vuotta. Alun perin ryhmä on perustettu n. 20 vuotta sitten toimien silloin nimellä ”Stella”.

Ryhmä laulaa erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa - missä milloinkin musiikkia tarvitaan. Lauluryhmä Ester ei keskity konsertoimiseen tai taidemusiikkiin, vaan sen kutsumuksena on vetää yhteislauluja ja myös esittää joitain lauluja. Ryhmään kuuluu epäsäännöllisesti myös säestäjä, mutta uusi vakituisempi säestäjä on hakusessa!

Ryhmän johtajana toimii Ursula Hyvärinen, joka kertoo näin: ”Sain tuolloin 20 vuotta sitten ajatuksen lauluryhmästä ja tässä sitä vielä mennään. On ollut tuulta ja tyventä, mutta Jumalan kädet kantaa – kuten laulussa sanotaan.”

Tule mukaan laulamaan tai säestäjäksi!

 

Ota yhteyttä

Ursula Hyvärinen

041 5380 942