Anne Pohtamo-Hietanen

Tervetuloa tekemään työtä yhdessä Annen kanssa!

Minulle kesä 1992 merkitsi uuden todellisuuden avautumista, sillä silloin Jumalan sana vaikutti minuun siten, että usko Jeesukseen syntyi sydämeeni. Siitä saakka olen tahtonut kertoa muillekin evankeliumista, syntien anteeksiantamuksesta ja Jumalan rakkaudesta.

Tätä tarjoan seurakuntiin

Näissä merkeissä kierrän puhumassa ja pidän Sana Soi -iltoja Suomen Raamattuopiston kanssa Kauniaisissa ja seurakunnissa. Raamattuopiston kanssa teen muutenkin paljon yhteistyötä erilaisten tapahtumien osalta, sillä koen, että Raamattuopisto on minun hengellinen kotini.

Liity lähettäjäkseni

Niinpä kutsunkin sinua tulemaan minun lähettäjäkseni. Sen kautta saisimme yhdesä tehdä evankelioimistyötä sanan julistuksen kautta. Jatkossa kirjoitan Sinulle muutaman kerran vuodessa kuulumisia työni, perheeni ja itseni osalta. Ehkäpä kirjeeni pieneltä osin antavat kuvan siitä työstä, jossa olet mukana viemässä todistusta Jeesuksesta kuulijoilleni. Kirjeitteni lisäksi saat myös 4 kertaa vuodessa Ystäväviesti -lehden, joka on Raamattuopiston toiminnan tiedostuslehti.

Esirukous on kuitenkin ensiarvoisen tärkeää ja sen luomalle perustalle hengellinen työ aina rakentuu. Paavali kertoo, miten hän oli saanut rohkaisua siitä, että hän tiesi korinttilaisten rukoilevan heidän puolestaan. “Me luotamme siihen, että hän (Jumala) on pelastava meidät, kun tekin autatte meitä rukouksillanne. Näin nousee monista sydämistä kiitos Jumalalle siitä armosta, jota hän on osoittanut meitä kohtaan.” 2 Kor 1:10-11.

Suomen Raamattuopiston Säätiön tilinumerot:

Osuuspankki FI73 5720 2320 1095 43
Danske Bank FI40 8000 1100 0684 11
Nordea FI74 1378 3000 2196 30

Anne Pohtamo-Hietasen viitenumero: 130 000 728 511

Haluan liittyä Annen lähettäjäksi

    Toivon saavani Annen lähettäjäkirjeet
    sähköpostilla

    Minulle saa lähettää tietoja Suomen Raamattuopiston toiminnasta ja tapahtumista.
    Kyllä


    Suojattu Googlen reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja ja ehdot.