Joulukeräys

Maailman paras joululahja

”Kiitos sulle Jeesuksemme, kallis Vapahtajamme, kun sä tulit vieraaksemme, paras joululahjamme”

Nämä perinteisen joululaulun sanat tiivistävät kauniisti sen, mistä joulussa on pohjimmiltaan kysymys: Jumala tuli keskellemme, kaikkien aikojen parhaaksi lahjaksi meille jokaiselle. Tänäkin jouluna suurin kaikista joululahjoista, joita kukaan voi koskaan saada, on uskon lahja. Usko Jeesukseen on ainoa lahja, jota todella tarvitsemme.

Kuinka itse voisin olla mukana antamassa tätä lahjoista suurinta jollekulle sellaiselle, jolta se vielä puuttuu? Keinoja on monia: esimerkiksi rukous omien uskosta osattomien läheisten puolesta, ja Jumalan rakkaudesta kertominen omien armolahjojemme puitteissa, ovat meille kaikille mahdollisia tapoja kertoa ilosanomaa Jeesuksesta Kristuksesta.

Myös me Suomen Raamattuopiston Säätiöllä teemme parhaamme evankeliumin eteen, niiden resurssien puitteissa, mitä Kaikkivaltias on meille armossaan suonut: uskollinen Raamatun sanan opetus, seurojen järjestäminen sekä erilaiset julistustapahtumat ovat kaikki tapoja olla mukana välittämässä uskon lahjaa eteenpäin uusille -vielä uskosta osattomille- ihmisille.

Juuri tätä varten olemme myös käynnistäneet Suomen Raamattuopiston joulukeräyksen: jotta voisimme yhdessä antaa maailman parhaan joululahjan mahdollisimman monelle.

Voisiko siis Suomen Raamattuopiston Säätiön joulukeräykseen osallistuminen olla sinun tapasi antaa maailman paras joululahja jollekulle sellaiselle, joka ei vielä koskaan ole saanut mahdollisuutta kuulla Jeesuksesta?

Mikäli koet sydämessäsi kutsun antaa lahjan Raamattuopiston työlle, on se mahdollista tässä ja nyt. Annetaan yhdessä jollekin maailman paras joululahja!

Siunattua joulun odotusta!