Juha Hasanen

Juha Hasanen on Suomen Raamattuopiston julistustoiminnan Etelä-Savon ja Etelä-Karjalan aluejohtaja.

Tervetuloa tekemään työtä yhdessä Juhan kanssa!

Olen Suomen Raamattuopiston julistustoiminnan Etelä-Savon ja Etelä-Karjalan aluejohtaja. Olen iloinen siitä, että olen saanut Raamattuopiston kautta mahdollisuuden julistaa evankeliumin ilosanomaa eri seurakunnissa.

Asun vaimoni Eevan kanssa Mikkelissä. Ensimmäinen kosketukseni Raamattuopistoon on vuodelta 2002, jolloin osallistuin siellä Seurakuntakouluun. Syksyllä 2003 aloitin teologian opinnot Joensuussa. Sitä ennen työskentelin 20 vuotta Pienyrityskeskuksessa. Valmistuin yliopistosta keväällä 2009 ja pappisvihkimyksen sain lokakuussa 2009 Mikkelin tuomiokirkossa.Toimin aluksi Savon Kansanlähetyksen vs. piirijohtajana puolivuotta ja sen jälkeen Haukivuoren seurakunnan vs. kirkkoherrana 15 kuukauden ajan.

Hengellinen työ on tullut siis tutuksi niin aktiivimaallikkona kuin järjestö- ja seurakuntapappina. Alkuvuodesta 2011 sain kutsun Raamattuopiston työhön, jossa aloitin sitten syyskuussa 2011.

Tätä tarjoan seurakuntiin

Lähellä sydäntäni ovat erilaiset julistustoiminnan tilaisuudet, kuten mm. saarnat, raamatunopetus, lähetystilaisuudet ja seuratoiminta. Myös kotiseuratoiminnassa olen mielelläni mukana. Tulen mielelläni suunnittelemaan yhdessä seurakunnan kanssa erilaisia tilaisuuksia. Suomen Raamattuopiston tarjonnasta löydät lisätietoja nettisivuilta www.sro.fi ja sieltä kohdasta julistustoiminta. Käy tutustumassa tarjontaamme.

Jeesus sanoo ”Te ette valinneet minua, vaan minä valitsin teidät ja asetin teidät, että te menisitte ja kantaisitte hedelmää”

Tuota tahdon noudattaa evankeliumin ilosanoman julistamisen kautta. Meidän ainut toivomme on Vapahtajamme ja Herramme Jeesus Kristus, joka kertakaikkisella sovituksella Golgatan keskimmäisellä ristillä sovitti syntimme, jotta meillä olisi syntien anteeksiantamus, iankaikkinen elämä ja autuus. Tuosta Jeesuksen Kristuksen tekemästä sovitustyöstä tahdon siis kertoa ihmisille, jotta mahdollisimman moni saisi vapautua synnin kahleista Jumalan lapsen iloon ja rauhaan. Jumalan sana vakuuttaa meille, että ”jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu.”

Ota yhteyttä!

Liity lähettäjäkseni

Mukavaa, jos tahdot liittyä lähettäjärenkaani jäseneksi. Raamattuopiston työ on paljolti vapaaehtoisten ystäviemme rukousten ja taloudellisen tuen varassa. Lähettäjäksi pääset helposti ja nopeasti täyttämällä tiedot alla oleviin kohtiin ja painamalla Liity Juhan lähettäjäksi-nappia. Sinun esirukouksesi ja tukesi mahdollistavat osaltaan sananjulistustehtävämme.

Tervetuloa mukaan!

 

Haluan liittyä Juhan lähettäjäksi

    Toivon saavani Juhan lähettäjäkirjeet:
    sähköpostilla

    Minulle saa lähettää tietoja Suomen Raamattuopiston toiminnasta ja tapahtumista.
    Kyllä


    Suojattu Googlen reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja ja ehdot.