Juha Vähäsarja

Tervetuloa tekemään työtä yhdessä Juhan kanssa!

Olen toiminut vuodesta 2005 lähtien Raamattuopistossa rehtorina, vastuualueenani Kauniaisten kampuksella tapahtuva toiminta. Yleissivistävään koulutukseemme lasketaan sekä pitkät kansanopistolinjat että myös lyhytkurssit Kauniaisissa, Vuokatinrannassa ja Kellonkartanossa. Raamattuopisto kuuluu suurimpaan kolmannekseen kansanopistoista maassamme ja toimintamme on saanut laajentua viimeisten vuosien aikana.

Toinen tehtäväni on luotsata Perussanoman kustannustoimintaa. Pyrimme tarjoamaan hyvää ja monipuolista kristillistä kirjallisuutta kaiken ikäisille suomalaisille.

Tätä tarjoan seurakunnille

Näiden työsarkojen lisäksi kierrän jonkin verran saarnaamassa ja opettamassa seurakunnissa. Varsinainen heikkouteni ovat hartaudet, joita pyrin säännöllisesti kirjoittamaan. Osa niistä julkaistaan Radio Dein aamuissa ja myös hartauskirjoina.

Liity lähettäjäkseni

Raamattuopiston toiminnan kasvun myötä taloudelliset velvoitteet ovat lisääntyneet. Tahtoisitko sinä olla varmistamassa luterilaisen raamattuopetuksen ja evankeliumin julistamisen Suomen Raamattuopiston kautta myös tulevaisuudessa?