Juha Vähäsarja

Tervetuloa tekemään työtä yhdessä Juhan kanssa!

Olen toiminut Suomen Raamattuopiston palveluksessa vuodesta 2005. Rehtorina työskentelin 14 vuotta sekä vuoteen 2018 saakka kymmenen vuoden ajan myös Perussanoman kustannus- ja toimitusjohtajana.

Tällä hetkellä vastaan Kauniaisten hengellisestä työstä ja jumalanpalvelusyhteisöstä. Myös Uudenmaan työ on vastuullani sekä julistus- ja opetustyö laajemminkin.

Elämä -lehden päätoimittajana olen ollut vuodesta 2015, jolloin SROS:n toiminnanjohtaja ja Elämä-lehden päätoimittaja Timo Junkkaala jäi eläkkeelle.

Uusimpana työmuotona mukaan on tullut digitaalisen sisällön tuottaminen, kuten 3 000-4 000 seuraajaa tavoittavat Viikon sana -videohartaudet. Tuotan myös Päivän sana -hartaudet Radio Deihin joka arkipäivä. Ne ovat tarjolla myös Raamattuopiston nettisivuilla

Tätä tarjoan seurakunnille

Kauniaisissa Raamattuopistolla tapahtuvan työn lisäksi kierrän mahdollisuuksien mukaan saarnaamassa ja opettamassa seurakunnissa. Sydäntä lähellä ovat sielunhoidolliset ja Ristin teologiset aiheet.

Liity lähettäjäkseni

Raamattuopiston toiminnan kasvun myötä taloudelliset velvoitteet ovat lisääntyneet. Tahtoisitko sinä olla varmistamassa luterilaisen raamattuopetuksen ja evankeliumin julistamisen Suomen Raamattuopiston kautta myös tulevaisuudessa?


Suojattu Googlen reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja ja ehdot.