Kevätkeräys

Kevätkeräys Raamattuopiston uudelle julistajapolvelle

Pääsiäisaamun ihme, Jeesuksen ylösnousemus, on uuden aikakauden alku. Myös julistustyössä ollaan nyt uuden kynnyksellä. Monet kokeneet työntekijämme eläköityvät alkaneen vuoden kuluessa, osa-aikaisesti tai kokonaan. He ovat antaneet erittäin merkittävän panoksensa evankeliumin eteenpäin viemiseksi ja haluamme kiittää heitä sydämemme pohjasta!

Samalla tiedostamme, että itse työ on kuitenkin kesken ja Suuren Lähettäjän päiväkäsky toisaalta yhä voimassa: ”Menkää ja tehkää…”. Niinpä on seuraavan työntekijäpolven aika astua palvelukseen. Rekrytointi on tuottanutkin jo tulosta ja hallitus voi tehdä päätöksensä. Uudet, innokkaat sananpalvelijat saavat aivan pian alkaa kaiuttaa ikivanhaa, mutta Elämän tuovaa sanomaa Jumalan ainoasta Pojasta ja Hänen verensä turvasta.

Kaiken kaikkiaan puhumme kuudesta uudesta aluejohtajasta eri puolille maata. Luvussa on mukana pari kokonaan uutta avausta – sinne, missä ei aluejohtajaa ole vähään aikaan ollutkaan tai on ollut vain osaprosentilla. Kyseiset tehtävät ovat kaikki hyvin vastuullisia ja toimintaympäristö varsin haastava. Lisäksi tehtävässä kuin tehtävässä on ”alku aina hankalaa”. Niinpä uudet työntekijämme, vaikka työelämäkokemusta muualta toki omaavatkin, tarvitsevat meidän kaikkien tukea ja kannustusta.

Olethan sinäkin kantamassa heitä, myös esirukouksillasi?  Toisaalta murrosvaihe heijastuu vääjäämättä jollain tavalla myös talouteen. Uusien julistajien perehdytys ja kannatusrenkaiden vakiintuminen ottavat oman aikansa. Tämän takia pyydämmekin teitä, rakkaat työmme ystävät, osallistumaan julistustyön kevätkeräykseen – erityisesti, jotta voimme tarjota mahdollisimman vahvan ja vakaan aloituksen uusille aluejohtajillemme, eikä kapulanvaihdon tapahtuessa koeta työalan notkahdusta.

Julistus- ja lähetystyö on meidän kaikkien kristittyjen yhteinen asia. Jokainen Jeesuksen seuraaja on jo lähtökohtaisesti joko lähtijä tai lähettäjä. Lahjoituksellasi voit olla omalta osaltasi tukemassa maailman tärkeintä asiaa: Jumalan sanan leviämistä yli maan piirin, ihmisten ikuiseksi autuudeksi. Kiitos, että olet mukana.

Petri Kortelahti 
Julistustyön johtaja

Eetu Iljamo
Varainhankinnan koordinaattori