Kevätkeräys

Rakas työmme ystävä!

Pitkäperjantain painajainen heijastui opetuslasten kasvoilta. Heidän Mestarinsa oli surmattu. Yhtäkkiä tämä kuitenkin seisoi heidän keskellään ja sanoi: ”Rauha teille.” Opetuslapset pelästyivät suunnattomasti. Tarkalleen ottaen evankelista Luukas käyttää kahta sanaa: he joutuivat kauhun ja pelon valtaan. He luulivat näkevänsä aaveen. Jeesus vei hulluja hunttailevat opetuslapsensa varjoista valoon ja avasi heidän mielensä ymmärtämään kirjoitukset. Ylösnoussut kertasi lyhyesti koko Raamatussa esitetyn Jumalan pelastussuunnitelman, joka huipentui juuri pääsiäisen tapahtumiin.

Näin me näemme, kuinka Jeesus tahtoo tänäänkin menetellä. Kristittyinä kohtaamme paljon sellaista, mikä hämmentää ja jopa pelottaa. Silloin on luvallista ja tärkeää tulla yhteen toisten uskovien kanssa. Eikä vain kerran, vaan yhä uudelleen ja uudelleen. Samalla tapahtuu se, mitä tapahtui opetuslasten kohdalla: Jeesus tulee keskellemme. Hän tarjoaa vierihoitoa armonvälineiden kautta. Hengellisessä elämässä päästään selville vesille, pois vääristä käsityksistä, vain siten, että Jumalan Sanaa aletaan tutkia.
Yhteiset kokoontumiset ja eritoten jumalanpalvelusyhteisöt ovat tärkeitä. Mutta kyse ei ole linnoitusten rakentamisesta tai varsinkaan niihin jäämisestä. Vierihoitoa seuraa aina tehtäväksianto. Aivan kuten Jeesus lähetti opetuslapset ulos bunkkerista saarnaamaan parannusta ja syntien anteeksiantamista kaikille kansoille, samalla tavoin hän lähettää meidät. Oleellista oli silloin ja oleellista on tänään Vapahtajan valtuutus sekä hänen lupaamansa Pyhän Hengen voima.

Julistustyön kevätkeräys

Tätä kaikkea saamme olla toteuttamassa yhdessä SROS:n julistustyössä. Olethan edelleen mukana rukouksin ja myös taloudellisin panoksin? Antamallasi tuella mahdollistat messujen ja raamattuopetustilaisuuksien järjestämisen yhteistyössä vielä avoimien seurakuntien kanssa sekä sisarjärjestöjen kanssa. Työnäkynämme on vahvistaa raamatuntuntemusta ja Raamatun arvovaltaa maassamme, jotta Ylösnoussut saisi puhutella mahdollisimman monia.

Hyvää pääsiäistä!

Petri Kortelahti 
Julistustyön johtaja

Lasse Pesu
Julistustyön aluejohtaja