Lasse Pesu

Tervetuloa tekemään työtä yhdessä Lassen kanssa!

Evankeliumi on uutispommi. Sitä ihmetellessä leuka loksahtaa auki ja sydän laulaa riemusta. Evankeliumi vakuuttaa: ”Sota on jo voitettu. Kaikki on valmiina. Tie taivaaseen on auki.”

Sisimpäni sykkii tälle sanomalle. Kutsumuksenani on kiertää eri seurakunnissa ja opettaa kristinuskon ydintotuuksista. Puheita rakentaessani sisällytän niihin arkeologisia, historiallisia ja sielunhoidollisia elementtejä. Erityinen intohimoni on puhua siten, että Raamatun maailma avautuisi koko rikkaudessaan kuulijoiden silmien eteen.

Vapaa-ajalla nautin hyvästä ruuasta ja rennoista juoksulenkeistä. Olen myös kirjojen ja elokuvien sekakäyttäjä. Perheeseeni kuuluu Leena-vaimo ja neljä lasta. Asumme Alajärvellä.

Näitä teen mielelläni:

 • Pappi vai lääkäri? -luentosarjat, jotka liittyvät ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin
 • raamattuluennot Vanhasta ja Uudesta testamentista
 • miestenillat ja -tapahtumat
 • nuorten ja nuorten aikuisten tapahtumat
 • saarnat ja liturgiat

 

Lassesta sanottua:

”Retorisella otteella puheensa aloittava Lasse onnistuu poikkeuksetta herättämään kuulijoittensa mielenkiinnon, minkä jatkumona hän tarjoaa juurevasti klassisen kristinuskon ytimestä nousevia raamatullisia näkökulmia. Näissä puheissaan hän – kontekstista riippuen – kategorisoituu onnistuneesti joko Raamatun opettajaksi tai Kristuksen tuntemiseen kutsuvaksi evankelistaksi.” -Ari Auranen, kirkkoherra, Alajärvi

”Lassen kanssa on helppo tehdä yhteistyötä.” -Tuuli Kela, seurakuntapastori, Vaasa

 

Liity lähettäjäkseni:

Hengellinen työ on joukkuelaji. Ystävien rukous ja kannatus mahdollistavat Raamattuopiston työn myös tulevaisuudessa. Olisikin hienoa, jos liittyisit kannatusrenkaaseeni! Renkaani jäsenenä saat lähettäjäkirjeitä ja Ystäväviesti-lehden neljä kertaa vuodessa.

Haluan liittyä Lassen lähettäjäksi

  Toivon saavani Lassen lähettäjäkirjeet:
  sähköpostilla

  Minulle saa lähettää tietoja Suomen Raamattuopiston toiminnasta ja tapahtumista.
  Kyllä


  Suojattu Googlen reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja ja ehdot.