Lauri Vartiainen

Tervetuloa tekemään työtä yhdessä Laurin kanssa!

Hei, olen Lauri Vartiainen, Suomen Raamattuopiston Säätiön toiminnanjohtaja. Olen pappi, puoliso ja perheenisä Espoosta. Minut on asetettu huolehtimaan Raamattuopiston toiminnasta, taloudesta ja kehittämisestä.

Tätä tarjoan seurakuntiin

Ilokseni saan työssäni myös opettaa, kirjoittaa ja kertoa Jumalan suuresta rakkaudesta luotujaan kohtaan. Jumalan rakkaus näkyy kaikkein kirkkaimmin siinä, että hän antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän.

Liity lähettäjäkseni

Teen työtä, jotta Raamattuopiston Säätiön monipuolinen toiminta ympäri maata kirkastaisi Kristusta ihmisille, tekisi Raamatun rakkaaksi monelle ja tarjoaisi turvallisen yhteisön sitä kaipaaville. Raamattuopisto on vuosi vuodelta yhä enemmän vapaaehtoisten työn ja tukijoiden kannatuksen varassa. Liity niiden joukkoon, jotka tekevät Raamattuopiston työn mahdolliseksi tuellaan ja esirukouksillaan! Voit helposti tulla mukaan kannatusrenkaaseeni täyttämällä tietosi alla oleviin kohtiin ja painamalla Liity-nappia. Tervetuloa joukkoon!


Suojattu Googlen reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja ja ehdot.