Marketta & Hannu Tuomala

Tervetuloa tekemään työtä yhdessä Marketan & Hannun kanssa!

Olemme aviopari Kymenlaaksosta, Kouvolasta. Toimimme Suomen Raamattuopiston vapaaehtoisina julistustyöntekijöinä. Tahdomme viedä evankeliumin ilosanomaa eteenpäin ennen kaikkea musiikin välityksellä. Se on meille luonteva tapa toimia Jumalan valtakunnan työsaralla. Käytämme toki myös puheenvuoroja tilanteen ja tarpeen mukaan.

Tulimme uskoon, Jumalan lapsiksi vuonna 1980. Raamattuopiston työ on tullut meille tutuksi ja rakkaaksi Vuokatinrannan perheleirien kautta jo vuonna 1981. Raamattuopisto on meidän hengellinen kotimme.

Tätä tarjoamme seurakuntiin

Marketta Tuomala

Asun Kouvolassa, Myllykoskella, puolisoni Hannun kanssa. Meillä on kolme aikuista lasta ja olemme kolmen lapsenlapsen mummi ja ukki. Työskentelin Kymenlaakson verotoimistossa vuoden 2012 loppuun, jolloin jäin eläkkeelle. Tulin uskoon, Jumalan lapseksi, vuonna 1980. Raamattuopiston työ on tullut läheiseksi ja rakkaaksi Vuokatinrannan perheleirien kautta jo vuonna 1981. Siitä lähtien olemme saaneet viestittää evankeliumin ilosanomaa eteenpäin. Nyt toimimme vapaaehtoisina julistustyöntekijöinä, lähinnä musiikkievankelistoina, laulaen sekä puhuen.

Hannu Tuomala

Asun Kymenlaaksossa, Kouvolan Myllykoskella vaimoni Marketan kanssa. Meillä on kolme aikuista lasta ja olemme kolmen lapsenlapsen ukki ja mummi.

Sain armon tulla Jumalan lapseksi vuonna 1979. Siitä lähtien olen saanut välittää monin tavoin evankeliumin ilosanomaa eteenpäin. Raamattuopiston työ tuli tutuksi ja rakkaaksi Vuokatinrannan perheleirien kautta jo vuonna 1981. Nyt toimin vapaaehtoisena julistustyöntekijänä, lähinnä musiikkievankelistana, laulaen ja puhuen. Laulamme yhdessä myös Marketan kanssa.
Yksin emme pärjää, tarvitsemme toinen toisiamme. Kutsun Sinut lähettäjäkseni yhteiseen työhön.

Olen käytettävissänne!

Liity lähettäjäksemme

Suomen Raamattuopiston talous on suurelta osin sen ystävien rukousten ja taloudellisen kannatuksen varassa. Yksin emme pärjää, tarvitsemme toinen toisiamme. Siksi kutsumme sinua lähettäjäksemme tähän yhteiseen tehtävään. Teet sen helposti: voit täyttää alla olevan ilmoittautumiskortin ja laittaa sen postiin. Näin olet mukana yhteisessä työssämme. Saat lähettäjänä työmme kuulumisista kertovia lähettäjäkirjeitämme, sekä neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Ystäväviesti-lehden.

Kiitos, mennään yhdessä eteenpäin!

Haluan liittyä Hannun ja Marketan lähettäjäksi

    Toivon saavani Hannun ja Marketan lähettäjäkirjeet:
    sähköpostilla

    Minulle saa lähettää tietoja Suomen Raamattuopiston toiminnasta ja tapahtumista.
    Kyllä


    Suojattu Googlen reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja ja ehdot.