Pentti Olkkonen

Tervetuloa tekemään työtä yhdessä Pentin kanssa!

Olen Pentti Olkkonen. Toimin Suomen Raamattuopiston Julistustoiminnassa vapaa-ehtoisena julistustyöntekijänä eri puolilla Suomea pidettävissä tilaisuuksissa. Asun Espoossa vaimoni Anittan kanssa. Jumalan rakkaus johtaa läpi vankila- ja päihdekierteen. Näistä oman elämäni rajuista kokemuksista ja Jumalan armosta tahdon kertoa muillekin.

Tätä tarjoan seurakuntiin

Olen entinen narkomaani ja alkoholisti. Vankila- ja huumekierteen katkaisi kohtaaminen Jeesuksen Kristuksen kanssa. Nykyisin teen vierailuja kouluissa, vankiloissa ja rippikouluissa ja pyrin tekemään ennalta ehkäisevää valistustyötä aineiden vaikutuksista. Haluan myös kertoa Kristuksen sovitustyöstä ja kertoa evankeliumin ilosanomaa. Jos olette kiinostuneita tällaiseen aihepiiriin liittyvän tilaisuuden järjestämisestä, niin ottakaa yhteyttä minuun, etsitään tilasiuudelle yhteinen ajankohta. Vierailen myös pyydettäessä tavallisissa seurakuntailloissa puhumassa .

Tahtoisitko järjestää teidän seurakuntaanne sellaisen illan, jossa voisin olla puhumassa? Teen myös vankila- ja laitosvierailuja. Ota yhteyttä Suomen Raamattuopistolle tai suoraan minuun.

Liity lähettäjäkseni

 

Haluan liittyä Pentin lähettäjäksi

    Toivon saavani Pentin lähettäjäkirjeet:
    sähköpostilla

    Minulle saa lähettää tietoja Suomen Raamattuopiston toiminnasta ja tapahtumista.
    Kyllä


    Suojattu Googlen reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja ja ehdot.