Pietari Savolainen

Tervetuloa tekemään työtä yhdessä Pietarin kanssa!

Olen Valkealasta lähtöisin oleva yhden vaimon nuori mies, laulaja/laulunkirjoittaja ja muusikko. Aloitin työni SRO:n musiikkievankelistana heinäkuussa 2021, jota ennen olen toiminut vapaanataitelijana ja opiskellut musiikkia monessakin eri oppilaitoksessa. Ennen työhön astumistani olen kiertänyt muutaman vuoden ajan erinäisissä tilaisuuksissa julistamassa ilosanomaa Jeesuksesta musiikin avulla. Raamattuopistoon ja sen työhön tutustuin musalinjan kautta.

Tätä tarjoan seurakuntiin

Usko, musiikki ja laulunkirjoittaminen on ollut minulle lapsesta asti elämäni tärkeimpiä asioita. Lukio ikäisenä Jumala kutsui minut työhönsä. Siinä kohtaa en vielä täysin tiennyt mitä se tulisi olemaan, paitsi, että siihen tulisi liittymään vahvasti musiikki. Monien avautuneiden ovien jälkeen saan olla nyt kylvämässä ja niittämässä, vahvistamassa uskovia ja herättämässä Suomen kansaa vastaanottamaan Herransa. Minut voi kutsua seurakuntaan konsertoimaan tai keikalle seurakunnan tapahtumaan. Säestän myös mielelläni yhteislauluja. Mukanani tuon tarvittaessa keikkapianon/kitaran ja tasokkaat äänentoistolaitteet. Musiikkiani voi kuunnella levyltä, Youtubesta tai Spotifystä. Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan musiikki tarpeidenne mukaisesti.

Liity Lähettäjäkseni

Suomen Raamattuopiston talous ja samalla myös minunkin työtehtäväni on suurelta osin työmme ystävien esirukousten ja taloudellisen kannatuksen varassa. Jumala on tietysti se, joka minutkin on kutsunut ja lähettänyt työhön elopellollensa, mutta tarvitsen työni tekemiseen erityisesti sinun esirukouksiasi sekä myös taloudellista tukea. Näin voimme yhdessä viedä eteenpäin Jumalan Sanaa juuri sinne, mihin Herra kulloinkin minut lähettää. Lähettäjänäni sinäkin olet näissä kohtaamisissa aina mukana sekä siunauksen saajana että sen antajana.

Voit liittyä lähettäjäkseni täyttämällä alla olevan sähköisen ilmoittautumislomakkeen. Postitamme kaikille lähettäjilleni säännöllisesti lähettäjäkirjeitä, joissa kerron työmme ajankohtaisia kuulumisia ja ilmoitan samalla tulossa olevista tapahtumista. Lähetämme sinulle myös Ystäväviesti -lehden neljä kertaa vuodessa.

Lämmin kiitos mukanaolostasi!

Haluan liitttyä Pietarin Lähettäjäksi

    Toivon saavani Pietarin lähettäjäkirjeet:
    sähköpostilla

    Minulle saa lähettää tietoja Suomen Raamattuopiston toiminnasta ja tapahtumista.
    Kyllä


    Suojattu Googlen reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja ja ehdot.