Sinikka Lammi

Tervetuloa tekemään työtä yhdessä Sinikan kanssa!

Olen maatalon vanhempi emäntä Sinikka Lammi Seinäjoen/Ylistaron/Untamalan kylästä, 2009 tapahtuneen kuntaliitoksen myötä. Perheeseeni kuuluvat puoliso Esa Lammi ja kaksi jo aikuisiällä olevaa lasta aviopuolisoineen, sekä kuusi lastenlasta ja juuri saamamme ilouutisen kautta, seitsemäs syntyy elokuussa 2009, Herralle Kiitos! Kotitilallamme on robottinavetta ja lehmiä, vasikoita, kissoja ja koira pointteri nimeltänsä Olga. Tilan hoidon olemme jo luovuttaneet seuraavalle sukupolvelle.

Toimin Ylistaron kappeliseurakunnassa erilaisissa vapaaehtoistöissä mm. diakoniatoimikunnassa. Herättäjäyhdistyksen toiminnassa olen ollut vahvasti mukana 20v ,niin ja laulan Suomen vanhimmassa körttikuorossa, Untamalan kuorossa – 30v. Koimme mieheni Esan kanssa voimakkaan herätyksen vuonna 1987 ja siitä lähtien olemme tehneet paljon myös avioliittotyötä. Olemme saaneet rukoilla avioliittojen puolesta ja Herra on vastannut monin eri tavoin eheyttävästi.

Tätä tarjoan seurakuntiin

Seura ym, puhujana olen toiminut ja sielunhoitajana mm, puhelintyönä nämä kaikki vuodet, eikä työ näytä loppuvan, niin paljon me ihmiset kärsimme erilaisista ahdistuksista, elämämme poluilla, uskovatkin! Suomen Raamattuopisto on vetänyt minua puoleensa, kuin magneetti jo useamman vuoden ajan. Olen kulkenut viikonloppukursseilla 2000 vuodesta lähtien. Olen kokenut sen ”Herran puhutteluna”, jos sitä mitenkään osaisi kuvata, niin voisin sanoa kokeneeni jonkinmoisen ”lähetyskutsun” mennä ja julistaa evankeliumia sen kaikissa muodoissa, sekä koti- että ulkomailla. Myös lapset ja nuoret ovat sydäntäni lähellä, olemmekin puolisoni kanssa tehneet evankelioimismatkoja Pietarin katulapsi ja huumekeskuksiin ,myös juutalaisyhteisöihin useamman vuoden ajan. Kotiseuroja pidämme säännöllisesti ainakin kerran vuodessa ja näin uskon, että saamme kodillemme Taivaallisen Isämme siunausta kaikkiin tehtäviimme, mitä eteen tuleekin! ”Oi suuri Jumalani. Sinua kiitän iloissani, kun tunnen voimasi. Kun kaiken hallitset sinä. On meri maa ja metsä ja taivas valtakuntaasi. Nyt ihmettelen tässä, sinä kuinka elämässä, lastasi talutat: Suot armolahjojasi, Hellintä hoitoasi ja joka päivä armahdat.” sv.239

Liity lähettäjäkseni

 

Haluan liittyä Sinikan lähettäjäksi

    Toivon saavani Sinikan lähettäjäkirjeet:
    sähköpostilla

    Minulle saa lähettää tietoja Suomen Raamattuopiston toiminnasta ja tapahtumista.
    Kyllä


    Suojattu Googlen reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja ja ehdot.