Timo Liiri

Tervehdys!

Olen LiiriTimo, Suomen Raamattuopiston Säätiön nuorisopastori. Alun perin olen kotoisin Järvi-Suomen helmestä, Savonlinnasta, ja nykyisin asun vaimoni ja kahden lapseni kanssa Vihdin Nummelassa.

Omaan työhöni sain kutsun jo nuorena Savonlinna-Säämingin seurakunnan isoskuvioiden ja nuortentoiminnan kautta ja sen tähden 2002 aloitetut diplomi-insinöörin opinnot Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa keskeytyivätkin jo reilun vuoden jälkeen. Vietin välivuoden nuorisotyössä ja raamattukoulussa, jonka jälkeen hain sekä diakonia-ammattikorkeakouluun, että teologiseen tiedekuntaan. Sain paikan kummastakin ja päädyin pitkien pohdintojen jälkeen teologiseen, josta valmistuin vuonna 2011. Papiksi minut vihittiin kesällä 2012.

Työni parhaita puolia (nuorten kanssa työn tekemisen ohella) on sen monipuolisuus. Olen erityisesti vastuussa Vuokatinrannan rippikouluista ja talomme rippikoulunjälkeisestä nuorisotyöstä, mutta työni kautta pääsen tekemään myös koululaisten leirejä, jumalanpalveluksia, toimituksia, opettamaan SRO:n kansanopistolinjoilla tai tapahtumissa. Näiden lisäksi minut saattaa löytää striimatun tapahtuman videokameran takaa, valokuvaamasta, säestämästä tai vaikka kokkaamasta. On hienoa, että saan hyödyntää omia taitojani ja kiinnostuksen kohteitani ihan koko talomme työssä.

Ajattelen, että nuorisotyöllä on oma tärkeä roolinsa myös SRO:n tulevaisuudessa. Toivon, että kohtaamamme lapset ja nuoret löytäisivät tiensä Opiston toimintaan myös tulevaisuudessa niin, että yli 75-vuotias järjestömme saisi palvella vielä pitkälle tulevaisuuteen. Kiitos, jos haluat tukea tätä työtä esirukousten tai taloudellisen tuen kautta!

Pyhän kolmiyhteisen Jumalamme siunausta sinulle, työmme ystävä!

Haluan liittyä Timon lähettäjäksi

    Toivon saavani Timon lähettäjäkirjeet:
    sähköpostilla

    Minulle saa lähettää tietoja Suomen Raamattuopiston toiminnasta ja tapahtumista.
    Kyllä


    Suojattu Googlen reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja ja ehdot.