Tomas Punto

Tervetuloa tekemään työtä yhdessä Tomaksen kanssa!

Olen Tomas Punto ja asumme vaimoni kanssa nykyään Tampereen Ruotulassa. Olen ollut 1980-luvulta lähtien entisen kotiseurakuntani Olarin seurakunta-aktiivi ja vuodesta 2009 alkaen lisäksi Raamattuopiston vapaaehtoinen julistustyöntekijä. Sen jälkeen, kun minusta tammikuussa 2018 tuli tamperelainen, olen pyrkinyt jatkamaan Espoossa alkamaani työtä myös uudessa asuinpaikassa.

Tätä tarjoan seurakuntiin

Tarjoan seurakunnille apuani evankelioimistyön käynnistämisessä ja tehostamisessa. Voin mielel¬läni antaa tähän liittyvää koulutusta sekä osallistua aiheeseen liittyvien tilaisuuksien suunnitteluun ja järjestämiseen. Kaikkein innokkain olen auttamaan uusien raamattupiirien liikkeellesaamisessa sekä kouluttamaan ja tukemaan aloittavia piirinvetäjiä. Itse olen tehnyt raamattupiirityötä jo 1980-luvulta lähtien. Minulla on myös valmiita raamattupiirin kysymyssarjoja, jotka ovat kenen tahansa vapaasti käytettävissä.

Liity lähettäjäkseni

Yhteinen haasteemme on viedä kristillinen sanoma tämän ajan ihmisille, sillä Jeesuksen kristilliselle seurakunnalle antama tehtävä on vielä kesken. Yleinen mielipide on muuttunut yhä kielteisemmäksi kristinuskoa kohtaan, mutta emme saa antaa sen pelottaa itseämme, emmekä myöskään ajatella, että ”seurakunnan ylöstempaamisen” kautta voisimme välttyä kohtaamasta vaikeuksia, jotka viimeisen sadan vuoden aikana yhä lisääntyvästi ovat tulleet seurakunnan osaksi eri puolilla maailmaa.

Uskon, että ihmiset tarvitsevat sekä henkilökohtaista kohtaamista kristittyjen kanssa että älyllisiä perusteita kristillisen maailmankatsomuksensa rakentamiseen. Verkkopalvelujen ja sosiaalisen median välityksellä ihmisten kohtaaminen on entistä tehokkaampaa. Menestyksellisen viestinnän edellytyksenä on kuitenkin se, että tiedämme, mitä haluamme sanoa. Meidän Herramme oli täynnä rakkautta ja totuutta ja siihen meidänkin tulisi pyrkiä.

Haluan liittyä Tomaksen lähettäjäksi

    Toivon saavani Tomaksen lähettäjäkirjeet:
    sähköpostilla

    Minulle saa lähettää tietoja Suomen Raamattuopiston toiminnasta ja tapahtumista.
    Kyllä


    Suojattu Googlen reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja ja ehdot.