Unto Pulkkinen

Tervetuloa tekemään työtä yhdessä Unton kanssa!

Hyvä Ystävä! Nimeni on Unto Pulkkinen. Olen Suomen Raaamattuopiston vapaaehtoinen julistustyöntekijä sekä Uudellamaalla että Keski-Pohjanmaalla. Koen osaltani Jumalan valtakunnan työn kutsumuksena ja sitä tahdon tehdä niin kauan kuin elän ja Herran tulemus viipyy. Pidän tärkeänä sielujen voittamista Kristukselle evankeliumin kautta, mikä on Jumalan voima. Uskon, että evankeliumi voi muuttaa yksilön, perheen, suvun, seudun ja koko kansan elämää onnellisempaan ja menestyvämpään suuntaan, Jumalan kunniaksi.

Tätä tarjoan seurakuntiin

Hyvä Ystävä ja Taistelutoveri Jumalan valtakunnan työssä! Evankeliumia on julistettu jo 2000 vuotta sukupolvi sukupolvelta. Tämän tehtävän antoi itse Jeesus Kristus lähetyskäskyssään, mikä on edelleen voimassa. Nyt on meidän sukupolvemme vuoro toimia taistelutantereella, jossa aseena ovat Jumalan Sana ja rukous. Tätä tahdon tehdä Suomen Raamattuopiston vapaaehtoisena julistustyöntekijänä. Uskon tielle lähdin vuoden 1979 lopussa Espoon Tapiolan kirkon piirissä, kun Herra löysi minut, vaikka olin melko piilossa omassa voimassani. Viime vuosina olen jo toiminut SRO:n kanssa Keski-Pohjanmaalla Vetelissä, josta olen kotoisin. Vietän siellä kesänaikaan pääosin puolisen vuotta. Niinpä toiminta-alueitani ovat Uusimaa ja Keski-Pohjanmaa. Toimintaa voi olla kuitenkin ympäri vuoden molemmilla suunnilla, kunhan asia sovitaan. Elämäntaustastani mainitsen, että vakinainen asuinpaikkani on Espoossa, perheeseeni kuuluu vaimon lisäksi kolme aikuista lasta, kaksi poikaa ja tytär. Koulutustaustani on tekninen (tekniikan lisensiaatti) ja työssä olen ollut muutamassa suuressa organisaatiossa. Viime vuosina olen toiminut yrittäjänä, mitä tehtävää ajan hiljalleen alas. Niinpä evankeliumin työlle jää yhä enemmän aikaa. Harrastukseni on ollut lähes koko elämäni ajan res. ups. toiminta ja maanpuolustuskoulutus sekä koti- että ulkomailla, mikä on antanut runsaasti opetus-, organisointi- ja johtamiskokemusta. Olen käytettävissä monenlaisiin hengellisiin tehtäviin: evankeliumin julistaminen, puheet, saarnat, raamattuluennot, kristillisen johtajuuden tilaisuudet, rukouspalvelu. Myöskin tilaisuuksien järjestämisen monet tehtävät yhteistyössä seurakuntien kanssa ovat tuttuja ja mieluisia. Matkapuhelimesta minut tavoittaa lähes aina. Ota yhteyttä, niin sovitaan tapahtumista!

Liity lähettäjäkseni

Tässä työssä kuitenkin tarvitsen lähettäjiä, jotka sulkevat työni esirukouksiinsa ja muistavat myös pienin tukilahjoituksin. Mahdollisen taloudellisen tukesi Suomen Raamattuopiston julistustyölle voit antaa lähettäjärenkaani kautta. TILI: Sampopankki 800011-68411, viitenumero 13000 7724518. Kiitän jo nyt tuestasi. Herra siunatkoon Sinua ylenpalttisesti !

Haluan liittyä Unton lähettäjäksi

    Toivon saavani Unton lähettäjäkirjeet:
    sähköpostilla

    Minulle saa lähettää tietoja Suomen Raamattuopiston toiminnasta ja tapahtumista.
    Kyllä