Urheilulinja

Raamattuopiston urheilulinja on Suomen laajin ja merkittävin kristilliseen urheilutyöhön perehdyttävä koulutus. Urheilulinjalla opit liikunnanohjauksen ja valmentamisen taitoja. Opit mitä ja minkälaista kristillinen urheilutyö on ja kuinka liikuntaa ja urheilua voidaan hyödyntää evankeliumin eteenpäin viemisessä.

Urheilulinjalla tutustut joukkue ja yksilölajeihin, ja opit suunnittelemaan, järjestämään ja toteuttamaan erilaisia liikuntatapahtumia. Urheilulinja on tarkoitettu kaiken ikäisille ja kuntoisille liikunnan ystäville, jotka haluavat itse kasvaa ja auttaa muita kasvamaan fyysisesti, sosiaalisesti, henkisesti ja hengellisesti. Urheilulinja toimii myös ponnahduslautana liikunta-alalle!

Urheilulinjalla Raamattu on keskellä urheilijan elämää. Innostavat ja luotettavat raamattuopetukset ovat keskeinen osa urheilijana ja ohjaajana kasvamisen prosessia.

Urheilulinjan opetus toteutetaan pääsääntöisesti Kauniaisissa, mutta lisäksi hyödynnämme Vuokatinrannan yksikössämme ja Vuokatissa olevia maailmanluokan puitteita liikunnan ja urheilun opiskelemiselle.

Linjan vastaavana opettajana toimii Niko Ijäs. Linjalla vierailee monia urheilun parissa uraa tekeviä ammattilaisia.