pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Radioraamattupiiri2015-686x345

Raamattu on maailman tärkein kirja. Moni haluaisi tutustua siihen paremmin, mutta ei tiedä, miten pääsisi alkuun. Paras tapa tutustua Raamattuun on lukea sitä yhdessä toisten kanssa ja keskustella luetusta. Tällaisia raamattupiirejä kristityt ovat pitäneet jo pitkään. Nyt raamattupiiri tulee myös radiosta.

Kevät ja kesä 2021, syksy 2021

Keväällä ja kesällä 2021 lähetämme radioraamattupiirin ohjelmapaikalla toiveuusintana Apostolien teot, Efesolaiskirjeen sekä Johanneksen kirjeet. Syksyllä 2021 aloitamme tutkimaan vanhaa testamenttia. Tarvittavat tiedot kevään ja kesän ohjelmista löydät lukuohjelmasta. Kesäisin kuunnellaan paljon raamattuohjelmia ja toivommekin, että laittaisit meille viestiä siitä, miltä Sinusta kesän toiveuusinnat ovat tuntuneet. Voit antaa palautetta osoitteeseen radioraamattupiiri(ät)sro.fi

Syksyn lähetykset käynnistyvät 31.8.21 ensimmäisen Mooseksen kirjan ensimmäisellä luvulla. Tervetuloa mukaan!

Aina on hyvä aika perustaa raamattupiiri. Lähde kanssamme tutkimusmatkalle! Kutsu mukaan muutama ystävä ja perustakaa oma radioraamattupiiri. Voitte kuunnella ohjelman silloin kun se teille sopii ja jatkaa keskustelua omalla joukolla. Raamatussa puhuu Jumala itse. Siksi raamattupiiri voi olla tärkeintä, mitä sinulle on koskaan tapahtunut.

Oppaat avuksi

Raamattupiirityöskentelyn tueksi Perussanoma on julkaissut  useita Eero Junkkaalan kirjoittamia oppaita. Kirjatilaukset www.perussanoma.fi, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 09 5123 9120.

Arvonnat

Arvomme joka kuukausi radioraamattupiirien kesken kirjapalkinnon. Ilmoita piirisi mukaan osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  Voittajapiirit julkaisemme tässä. Muista myös Vuokatinrannan lomaviikon arvonta vuosittain! Kaikki piiriläiset mahtuvat mukaan (1-10 hlöä).

Arvontojen voittajapiirit ilmoitetaan tässä. 

Tammikuun kirjapalkinto Eero Junkkaalan "Näitä polkuja tallaan" osui Helsinkiin. Helmikuun kirja Mailis Janatuisen ja Jukka Norvannon "Sekalainen seurakunta" lähti Norjaan. Maaliskuun arvonta osui Tampereelle, sinne lähti Juha Vähäsarjan "Joka päivä lupaus kantaa". Onnea voittajapiireille!

Huhtikuun kirjapalkinto lähti Hirvaalle, teoksena Juho Sankamon Taivasolento. Toukokuun voitto osui Ahmovaaraan, kirjana Jukka Norvannon Taivashetkiä. Kesäkuun kirjana Mikkeliin lähti Juha Vähäsarjan hartauskirja Lupaus kantaa. Onnea kaikille voittajille!

 

 Lähetysajat 2021

Radioraamattupiiri lähetetään Radio Deissä joka tiistai klo 18.30–19. 

Muistathan, että voit kuunnella myös aiemmin nauhoitettuja ohjelmia. Ne löytyvät lisäksi Spotify-palvelusta.

 

Spotify

 

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!