pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Radioraamattupiiri2015-686x345

Raamattu on maailman tärkein kirja. Moni haluaisi tutustua siihen paremmin, mutta ei ehkä tiedä, miten pääsisi alkuun. Paras tapa tutustua Raamattuun on lukea sitä yhdessä toisten kanssa ja keskustella luetusta. Tällaisia raamattupiirejä kristityt ovat pitäneet jo pitkään. Nyt raamattupiiri tulee myös radiosta.

Kevät 2018

Kevätkaudella 2018 jatkamme keskustelua Paavalin kirjeistä. Syksyllä siirrymme Ilmestyskirjan pariin. 

Aina on hyvä aika perustaa raamattupiiri. Lähde kanssamme tutkimusmatkalle! Kutsu mukaan muutama ystävä ja perustakaa oma radioraamattupiiri. Voitte kuunnella ohjelman silloin kuin se teille sopii ja jatkaa keskustelua omalla joukolla. Raamatussa puhuu Jumala itse. Siksi raamattupiiri voi olla tärkeintä mitä sinulle on koskaan tapahtunut.

Oppaat avuksi

Raamattupiirityöskentelyn tueksi Perussanoma on julkaissut jo useita Eero Junkkaalan kirjoittamia Oppaita. Kirjatilaukset www.perussanoma.fi, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 09 5123 9120.

Arvonnat

Joka kuukausi radioraamattupiirien kesken arvotaan kirjapalkinto. Ilmoita piirisi mukaan osoitteella aino.viitanen@ sro.fi  Voittajapiirit julkaisemme tässä. Muista myös Vuokatinrannan lomaviikon arvonta joka vuosi! Kaikki piiriläiset mahtuvat mukaan (1-10 hlöä).

Vuoden 2017 Vuokatinrannan lomaviikon voittajapiiri löytyi Rovaniemeltä. Paljon onnea voittajille!

Marras- ja joulukuun kirja-arvonnassa onni suosi piirejä Espoossa ja Mikkelissä. Molempiin piireihin lähti Timo Eskolan Oikein väärin ymmärretty Raamattu. Hyviä lukuhetkiä voittajapiireihin!

Tammikuun 2018 kirjapalkinto Mailis Janatuisen Paavali Tarsolainen lähti Riihimäelle. Helmikuun kirja Juha Vähäsarjan Joka päivä lapsen lailla osui Ryttylään. Maaliskuun arvontavoitto Sari Savelan Onneni on meni puolestaan Leppävirralle.  Onnea voittajapiireille! 

Huhtikuun kirjapalkinto lähtee Rovaniemelle ja toukokuun Leppävirralle. Onnea voittajille! Kirjana piireille lähti Jukka Norvannon Eedenistä itään ja takaisin.

 

Lähetysajat 2018

Radioraamattupiiri lähetetään Radio Deissä joka tiistai klo 18.30–19. Kevään ohjelmat alkavat 2.1.18.
Syksyn ohjelmat jatkuvat 14.8. 

Muistathan, että voit kuunnella myös aiemmin nauhoitettuja ohjelmia.

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!