pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Radioraamattupiiri2015-686x345

Raamattu on maailman tärkein kirja. Moni haluaisi tutustua siihen paremmin, mutta ei ehkä tiedä, miten pääsisi alkuun. Paras tapa tutustua Raamattuun on lukea sitä yhdessä toisten kanssa ja keskustella luetusta. Tällaisia raamattupiirejä kristityt ovat pitäneet jo pitkään. Nyt raamattupiiri tulee myös radiosta.

Kevät 2019

Kevätkaudella 2019  keskustelemme Heprealaiskirjeestä sekä kirjeestä Kolossalaisille. Syksyllä 2019 aloitamme tutkimaan Luukkaan evankeliumia. 

Aina on hyvä aika perustaa raamattupiiri. Lähde kanssamme tutkimusmatkalle! Kutsu mukaan muutama ystävä ja perustakaa oma radioraamattupiiri. Voitte kuunnella ohjelman silloin kun se teille sopii ja jatkaa keskustelua omalla joukolla. Raamatussa puhuu Jumala itse. Siksi raamattupiiri voi olla tärkeintä mitä sinulle on koskaan tapahtunut.

Oppaat avuksi

Raamattupiirityöskentelyn tueksi Perussanoma on julkaissut jo useita Eero Junkkaalan kirjoittamia Oppaita. Kirjatilaukset www.perussanoma.fi, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 09 5123 9120.

Arvonnat

Joka kuukausi radioraamattupiirien kesken arvotaan kirjapalkinto. Ilmoita piirisi mukaan osoitteella aino.viitanen@ sro.fi  Voittajapiirit julkaisemme tässä. Muista myös Vuokatinrannan lomaviikon arvonta joka vuosi! Kaikki piiriläiset mahtuvat mukaan (1-10 hlöä).

Marraskuun 2018 kirjapalkintona lähtee Virkkalaan Iso Viisikielinen ja joulukuun palkintona Kirkko keskellä kylää Pattijoelle. Onnea voittajapiireille! Vuoden 2018 Vuokatinrannan lomaviikon arvonta suoritetaan Kauniaisissa 9.1.2019. Voittajapiirille ilmoitetaan voitosta heti puhelimitse. 

 

Lähetysajat 2019

Radioraamattupiiri lähetetään Radio Deissä joka tiistai klo 18.30–19. 

Muistathan, että voit kuunnella myös aiemmin nauhoitettuja ohjelmia.

 

Spotify

 

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!