pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Radioraamattupiiri2015-686x345

Raamattu on maailman tärkein kirja. Moni haluaisi tutustua siihen paremmin, mutta ei ehkä tiedä, miten pääsisi alkuun. Paras tapa tutustua Raamattuun on lukea sitä yhdessä toisten kanssa ja keskustella luetusta. Tällaisia raamattupiirejä kristityt ovat pitäneet jo pitkään. Nyt raamattupiiri tulee myös radiosta.

Syksy 2018

Syyskaudella 2018 keskustelemme Ilmestyskirjasta. 

Aina on hyvä aika perustaa raamattupiiri. Lähde kanssamme tutkimusmatkalle! Kutsu mukaan muutama ystävä ja perustakaa oma radioraamattupiiri. Voitte kuunnella ohjelman silloin kuin se teille sopii ja jatkaa keskustelua omalla joukolla. Raamatussa puhuu Jumala itse. Siksi raamattupiiri voi olla tärkeintä mitä sinulle on koskaan tapahtunut.

Oppaat avuksi

Raamattupiirityöskentelyn tueksi Perussanoma on julkaissut jo useita Eero Junkkaalan kirjoittamia Oppaita. Kirjatilaukset www.perussanoma.fi, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 09 5123 9120.

Arvonnat

Joka kuukausi radioraamattupiirien kesken arvotaan kirjapalkinto. Ilmoita piirisi mukaan osoitteella aino.viitanen@ sro.fi  Voittajapiirit julkaisemme tässä. Muista myös Vuokatinrannan lomaviikon arvonta joka vuosi! Kaikki piiriläiset mahtuvat mukaan (1-10 hlöä).

Elokuun kirjana Espooseen lähti Markku Ojasen Kulmikas ihmiselämä. Syyskuun kirjoina lähti Orimattilaan Juha Vähäsarjan Teesejä ristin teologiasta ja Taivasta maan päällä. Lokakuun kirjavoitto osui Kemiin, sinne lähti Jukka Norvannon Eedenistä itään ja takaisin. Onnea voittajapiireille!

 

Lähetysajat 2018

Radioraamattupiiri lähetetään Radio Deissä joka tiistai klo 18.30–19. 

Muistathan, että voit kuunnella myös aiemmin nauhoitettuja ohjelmia.

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!