pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Radioraamattupiiri2015-686x345

Raamattu on maailman tärkein kirja. Moni haluaisi tutustua siihen paremmin, mutta ei tiedä, miten pääsisi alkuun. Paras tapa tutustua Raamattuun on lukea sitä yhdessä toisten kanssa ja keskustella luetusta. Tällaisia raamattupiirejä kristityt ovat pitäneet jo pitkään. Nyt raamattupiiri tulee myös radiosta.

Syksy 2019

Syksyllä 2019 lähdemme tutkimaan Luukkaan evankeliumia. Lähetykset alkavat ti 3.9. 

Aina on hyvä aika perustaa raamattupiiri. Lähde kanssamme tutkimusmatkalle. Kutsu mukaan muutama ystävä ja perustakaa oma radioraamattupiiri. Voitte kuunnella ohjelman silloin kun se teille sopii ja jatkaa keskustelua omalla joukolla. Raamatussa puhuu Jumala itse. Siksi raamattupiiri voi olla tärkeintä, mitä sinulle on koskaan tapahtunut.

Oppaat avuksi

Raamattupiirityöskentelyn tueksi Perussanoma on julkaissut  useita Eero Junkkaalan kirjoittamia oppaita. Kirjatilaukset www.perussanoma.fi, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 09 5123 9120.

Arvonnat

Arvomme joka kuukausi radioraamattupiirien kesken kirjapalkinnon. Ilmoita piirisi mukaan osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  Voittajapiirit julkaisemme tässä. Muista myös Vuokatinrannan lomaviikon arvonta vuosittain! Kaikki piiriläiset mahtuvat mukaan (1-10 hlöä).

Vuoden 2018  lomaviikon arpaonni suosi Lahdessa kahta avioparia. Onnea voittajille! 

Tammikuun 2019 kirjapalkinto osui Orimattilaan, kirjana lähti Seppo Väisäsen Aikansa kutakin. Helmikuun voitto puolestaan osui Lappeenrantaan, ja sinne lähti Liisa Limingan Mustassa kaikki värit. Onnea voittajapiireille!

Maaliskuun voitto osui  Lahteen; "Näitä polkuja tallaan", Eero Junkkaala, huhtikuun Saloon; "365 Sana vuoden jokaiselle päivälle", Jukka Norvanto ja toukokuun Pattijoelle; "Kirkko keskellä kylää", Sari Savela. Onnea voittajille!

 

Lähetysajat 2019

Radioraamattupiiri lähetetään Radio Deissä joka tiistai klo 18.30–19. 

Muistathan, että voit kuunnella myös aiemmin nauhoitettuja ohjelmia. Ne löytyvät nyt myös lisäksi Spotify-palvelusta.

 

Spotify

 

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!