Ruska-ajan virkistyspäivä

9.10.2022

Lauri Vartiainen, Anna Pöyhönen, Lasse Pesu

”Onnen salaisuus on vapaus”, totesi jo historioitsija Thukydides. Syvimmiltään ihmisen janoama vapaus löytyy uskosta Kristukseen. Vapaus onkin kristitylle samalla kertaa lahja ja tehtävä: Kristus vapauttaa ihmisen perustamasta elämäänsä omien tekojen varaan ja sitoo tämän totuuteen sekä rakkauteen.

Ruska-ajan virkistyspäivä tarjoaa keidashetken arkisen aherruksen keskelle. Virkistystapoina ovat mehevä yhteys, tuhti raamatunopetus ja herkullinen ruoka.

Puhujavieraaksi saapuu toiminnanjohtaja, pastori Lauri Vartiainen, joka tunnetaan myös Kotimaa.fi -sivuston kolumnistina. Musiikista vastaa kanttori Anna Pöyhönen, joka työskentelee SRO:n musiikkisihteerinä ja Ylen musiikkitoimittajana. Isäntänä toimii aluejohtaja, pastori Lasse Pesu.

Paikan päältä löytyy myös arpajais- ja kirjapöytä sekä hiljentymishuone.

Haapaniemen hiippakuntakartano tarjoaa erinomaiset puitteet keidashetken järjestämiseen. Hiippakuntakartano sijaitsee luonnonkauniilla ja rauhallisella paikalla Kuortaneenjärven pohjoispäässä Ruonalla.

Lämpimästi tervetuloa levähtämään arkisen aherruksen keskeltä!

Paikka

Haapaniemen hiippakuntakartano, Haapaniementie 50, 63100 Kuortane (navigaattorin hakukenttään teksti ”Haapaniemi, Ruona”)

Hinta (sis. ohjelman ja ruokailut)

25 € per henkilö

Ilmoittautuminen

maanantaihin 3.10. mennessä
Lasse Pesulle (lasse.pesu@sro.fi tai p. 040 451 8058), Marja-Terttu Akonniemelle (marja-terttu.akonniemi@kuusnetikka.fi tai p. 0400 864 758) tai Sinikka Lammille (sinikka.lammi@netikka.fi tai p. 050 349 8933). Ilmoitathan samalla, jos sinulla on erityisruokavalio.

Järjestäjä

Suomen Raamattuopisto

Tapahtumassa puhuvat mm.

henkilokuvahenkilokuvahenkilokuva

Haapaniemen hiippakuntakartano

Haapaniementie 50, 63100 Kuortane

Sunnuntai 9.10.

9.30Tulokahvi (sis. leipäpöytä)
10.30"Kristityn vapaus"
Messu kappelissa
Anna Pöyhönen, Lasse Pesu, Lauri Vartiainen
12.00Lounas
13.00"Uskossa vapaa, rakkaudessa sidottu"
Raamattuopetus, keskustelua, laulua ja rukousta
Anna Pöyhönen, Lasse Pesu, Lauri Vartiainen
15.00Päiväkahvi