Soul ja R&B -lauluworkshop

10.–11.3.2023

Onko soulin laulaminen tuntunut liian haastavalta? Oletko halunnut aina kokeilla, mutta et ole tiennyt, mistä aloittaa?
Nyt lähdemme tutkimusmatkalle Soul -musiikin maailmaan.
Kurssilla käymme läpi tyylilajin peruselementit, tutkien niitä erilaisten kappaleiden puitteissa. Perehdymme tyylilajille ominaiseen tapaan käyttää ääntä, rytmiikkaan, fraseeraukseen ja soul -juoksutuksiin. Kurssiosallistujat saavat kappalelistat etukäteen ja jokainen saa yksilöohjausta.

Olet tervetullut kurssille taustastasi riippumatta, eikä sinulla tarvitse olla aiempaa kokemusta genrestä.

Kurssin hinta 69€. Voit ostaa ruokalippuja tai täysihoitopaketin erikseen.

Kurssin opettaja, Pop/jazz musiikkipedagogi Miia Luoma, kertoo itsestään ja kurssista:

"Hei!

Olen Miia Luoma, monipuolinen ja energinen laulaja ja laulunopettaja. Olen tehnyt laajasti muusikon töitä keikkaillen erilaisten cover -bändien solistina genrerajoista riippumatta. Opetan kahdessa eri musiikkikoulussa laulua ja lauluyhtyeitä, sekä oman yritykseni kautta, joten kokemus ja asiantuntijuus laulunopettajana ovat rakentuneet työelämässä vankalle pohjalle. Lisäkouluttaudun myös jatkuvasti erilaisten kurssien muodossa.

Olen harrastanut intohimoisesti musiikkiteatteria ja yksi työtehtävistäni onkin musiikkiteatterilaulun opettaminen.
Lisäksi sävellän ja sanoitan musiikkia itselleni (M X - yhtye) sekä muille artisteille Suomessa ja kansainvälisesti.
Innostuin soul -musiikista muusikin ammattiopintojen aikana. Tyylilajille ominainen rytmiikka, äänenkäyttö ja groove, sekä juoksutukset saivat minut toden teolla innostumaan mustan musiikin harjoittelemisesta ja soulin kuuntelemisesta.
Haluan pitää tämän teemakurssin erityisesti siksi, että tahdon osaltani olla murtamassa käsitystä, jonka mukaan soul -laulajaksi synnytään ja että joidenkin äänet eivät jostain syystä sopisi tyyliin. Uskon, että jokainen voi oppia käyttämään ääntään soul -musiikille ominaisella tavalla harjoittelun myötä."

Lämpimästi tervetuloa kurssille!

Ilmoittautuminen aukeaa loppuvuodesta 2022.