Sana Soi: Rukous on lahja

sunnuntaina 5.5.2024 klo 18:00

Tervetuloa lämminhenkiseen musiikin ja Sanan iltaan Finlaysonin kirkossa!


Illan musiikkivieraana on oopperabasso ja kanttori, Radio Deistäkin tuttu Matti Turunen. Hänen kanssaan musisoi pianisti Maila Böhm. Puhujana on Tampereen uusi tuomiorovasti Olli-Pekka Silfverhuth.


Matti Turunen työskentelee Suomen kansallisoopperan oopperalaulajana. Hän on valmistunut musiikin maisteriksi kirkkomusiikin Sibelius-Akatemian kirkkomusiikin osastolta v. 2014. Tällä hetkellä hän opiskelee laulua Jaakko Ryhäsen johdolla. Turunen on toiminut suurten kirkkomusiikkiteosten solistina ympäri Suomea ja saavuttanut menestystä monissa laulukilpailuissa.


Matti Turunen toimii myös sivutoimisena tuntiopettajana Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa Kuopiossa ja Itä-Suomen yliopiston filosofisen tiedekunnan teologian osastolla läntisen teologian soveltavissa opinnoissa. Radio Dein lähettämä, Matti Turusen toimittama Radiokirkkokuoro-ohjelmasarja muodostui kevään 2020 suosituksi ohjelmaksi. Tällä hetkellä Dein aalloilla soi Turusen ja Jussi Keltakankaan ohjelma Gospelkirkkokuoro. Aktiivinen vaikuttaja Turunen on ollut mukana monen rauhaa ja ekumeniaa edistävän toimijan toiminnassa.


Maila Böhm toimii myös yhteislaulujen säestäjänä ja illan juontaa Anna Pöyhönen. Mukana on myös joukko vapaaehtoisia. Illassa on kirjamyynti ja tarjolla iltatee.


Tule mukaan, ja tuo ystäväsikin!


Järj. Tampereen Tuomiokirkkosrk ja SRO

Osoite

Finlaysonin kirkko
Puuvillatehtaankatu 2, 33210 Tampere