Iltapäivämessu, Särkyneiden messun ensiesitys

sunnuntaina 5.5.2024 klo 16:00

5.5. iltapäivämessussa toteutetaan ensimmäistä kertaa Särkyneiden messu, uusi kotimainen messukokonaisuus. Messun ovat luoneet kaksi entistä opiston opiskelijaa, sanoittaja Wilma Inkeroinen ja säveltäjä Helmi Neuvonen, jotka saivat messuprojektia varten myös nuorten lauluntekijöiden Simojoki-Kaskinen-apurahan vuonna 2022.


Tekijöiden mukaan messun ideana on rohkaista ja antaa voimaa kristityn tielle. Messun musiikki on kaunista ja vivahteikasta. Sanojen tavoitteena on rohkaista ja nostaa uupuneita toivon sanoman kautta. Messussa soivat elämän kaikki värit.


Messuun kannattaa tulla hyvissä ajoin, sillä osa messun kappaleista kuullaan klo 15.45 alkavassa yhteislaulutilaisuudessa. Messu on tällä kertaa hieman pitempi kuin iltapäivämessu yleensä, koska Särkyneiden messussa on musiikkia vielä enemmän kuin tavallisessa iltapäivämessussa.


Pappina 5.5. messussa toimii Juha Vähäsarja, ja musiikista vastaavat opiston musiikkilinjan opiskelijat Mikko Nikulan ja Aapo Tähkäpään johdolla. Mukana on myös paljon iltapäivämessun vapaaehtoisia eri tehtävissä.


Särkyneiden messuun on tervetullut aivan jokainen elämäntilanteesta ja uskosta riippumatta. Tule virkistymään ja kokemaan tuoreet sanoitukset ja koskettavat sävellykset!

Lisätiedot

Iltapäivämessu on Raamattuopistolla noin kaksi kertaa kuussa sunnuntai-iltapäivisin järjestettävä rento ja yhteisöllinen jumalanpalvelus, jonka musiikki painottuu Viisikielisen lauluihin ja svengaaviin virsisovituksiin. Messu kestää noin tunnin. Koko perhe on tervetullut mukaan, lapsille on leikkihuone tai muuta omaa ohjelmaa. Messun yhteydessä on mahdollisuus henkilökohtaiseen esirukoukseen. Messuun kannattaa tulla hyvissä ajoin: ennen messua on mahdollista laulaa bändin säestyksellä ja jättää esirukouspyyntöjä klo 15.45 alkaen. Kahvipannu on kuumana messun jälkeen.


Keväällä 2024 iltapäivämessua vietetään 21.1., 4.2., 18.2., 3.3., 17.3., 7.4., 21.4., 5.5. ja 19.5. Tervetuloa!

Osoite

Suomen Raamattuopisto
Helsingintie 10, 02700 Kauniainen