Suomen Raamattuopiston Säätiö on mukana #TekojenTiistai -kampanjassa

#TekojenTiistai tunniste ja älypuhelin
Suomen Raamattuopisto on mukana #TekojenTiistai päivässä

#TekojenTiistai -tekstiviestikampanja vastapainona Black Weekille

Suomen Raamattuopiston Säätiö on mukana tänään 30.11.2021 vietettävässä #TekojenTiistai -kampanjassa. Kyse on alun perin Atlantin toiselta puolen Eurooppan rantautuneesta #GivingTuesday -lahjoituspäivästä. Päivä on perustettu vastapainoksi Black Friday:lle, josta on kasvanut koko viikon mittainen kulutusjuhla.

#TekojenTiistai pyrkii herättämään keskustelua ja tietoisuutta antamisesta: ajan, avun, tekojen ja lahjoitusten muodossa. Päivä järjestetään samaan aikaan yli 150 maassa. Suomessa kampanjaa koordinoi Vastuullinen Lahjoittaminen ry.

Tietosi ovat turvassa – parhaat kanavat tukemiseen löydät osoitteesta sro.fi/lahjoita

Jos siis saat meiltä seuraavanlaisen tekstiviestin, voi olla turvallisin mielin:

”Tänään on #TekojenTiistai (www.tekojentiistai.org). Tee sinäkin hyvää ja lahjoita! Vastaa viestiin 10SRO ja lahjoitat 10 euroa. T. Suomen Raamattuopisto”

Kyse ei siis ole huijauksesta. Ikävä kyllä tänä vuonna #TekojenTiistai -kampanjapäivä sattui keskelle Traficominkin uutisoimaa FluBot huijausviestien sumaa. Ei siis ole ihme, että moni on pohtinut voiko tähän viestiin luottaa.

Muistutuksena vielä, Suomen Raamattuopiston työtä voi aina tukea turvallisesti omien kanaviemme kautta. Emme luovuta yhteystietojasi kolmansille osapuolille. Tarkemmat tiedot ja mahdollisuuden tehdä lahjoituksia löydät osoitteesta sro.fi/lahjoita.

Kiitos lahjastasi!