pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Etusivu-tule mukaan-vapaaehtoistyö 686x345

 

Kristityn suurimpia lahjoja on saada elää todeksi yhteistä uskoa toisten kanssa latautuen sanasta, rukoillen, tunnustaen ja palvellen. Jokainen voi palvella Jumalan valtakunnan työnäkyä omilla lahjoillaan.

Toimintakeskusten lisäksi meillä on toimintaa monissa seurakunnissa eri puolilla Suomea. Aivan läheltäkin voi löytyä mahdollisuus tehdä työtä yhdessä muiden kanssa. Vapaaehtoisen suurin palkka on hyvä mieli, yhdessä tekeminen ja siunaus, jonka ilosanoma tuottaa. Meitä on jo lähes 300. Lue lisää vapaaehtoistyöstä julistustoiminnassa.

Raamattuopistossa Kauniaisissa voit osallistua maallikkotyöhön, toimia talkoolaisena keittiössä, kiinteistönhuollossa tai vaikkapa toimistossa. Lohtua läsnäolosta -hankkeen kautta on mahdollista päästä vierellä kulkijaksi elämänsä loppuvaiheessa olevalle hoivakotiin tai vanhuksen omaan kotiin. Koulutamme ja tuemme arvokkaassa tehtävässä. Lue lisää vapaaehtoistyöstä Raamattuopistolla.

Vuokatinrannan loma- ja kurssikeskuksessa voit talkoilla koko viikon tai muutamia päiviä oman elämäntilanteesi ja jaksamisen mukaan. Talkoolaisena saat majoituksen ja ateriat. Varsinaisten talkooviikkojen ulkopuolella tarvitsemme apua keittiössä, kiinteistönhuollossa ja toimistossa. Lue lisää vapaaehtoistyöstä Vuokatinrannassa.

Avoimia sydämiä ja tekeviä käsiä tarvitaan monella rintamalla! Tule mukaan.

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!