pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Suomen Raamattuopiston Säätiö etsii

VIESTINTÄ- JA MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ

Suomen Raamattuopiston Säätiö on itsenäinen, valtakunnallinen kristillinen järjestö keskuspaikkanaan Kauniainen. Kauniaisissa sijaitsee kansanopisto, sekä Vuokatissa ja Oulussa loma- ja koulutuskeskukset.

Haemme viestintä- ja markkinointipäällikköä vastaamaan säätiön viestinnästä ja markkinoinnista.
Markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen kuuluvat niin kansanopiston kuin säätiön muutkin toiminnot.

Arvostamme osaamistasi viestinnässä ja markkinoinnissa sekä taitoasi käyttää kanavana digitaalista mediaa. Tiimiisi kuluu graafinen suunnittelija ja säätiön tiedottaja.

Edellytyksenä on tehtävään soveltuva koulutus ja riittävä kokemus alalta. Esimiehenäsi toimii säätiön toiminnanjohtaja ja osallistut johtoryhmän työskentelyyn.

Hakemukset pyydetään lähettämään 5.11.2018 mennessä Suomen Raamattuopistolle, PL 15, 02701 Kauniainen tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Lauri Vartiainen
p. 040 451 6300. Tehtävässä aloitus 1.12.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

 

Etsimme Kurssisihteeriä Raamattuopistoon

Suomen Raamattuopisto on kristillinen kansanopisto. Etsimme opistollemme kurssisihteeriä vuoden määräaikaiseen sijaisuuteen. Työsuhde on täysiaikainen. Toimen keskeisiin tehtäviin kuuluu yhteydenpito koulutusalan viranomaisiin, opiskelijoiden neuvonta- ja ohjaus sekä arkistointi, tilastointo ja raportointi. Kurssisihteeri osallistuu myös kurssien suunnitteluun.

Palkkaus määräytyy Kristillisten järjestöjen työehtosopimuksen mukaisesti. Toimi täytetään heti.

Lisätietoja sekä hakemukset ja CV:

rehtori Juha Vähäsarja 040-7205612, juha.vahasarja@sro.fi ja

vararehtori Marja-Kaarina Marttila 09-512 39129, marja-kaarina.marttila@sro.fi.

 

Harjoittelupaikat

Harjoittelupaikkoihin liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä kunkin osaston esimieheen tai henkilöstöasiosta vastaavaan Paula Mäkipäähän. Suomen Raamattuopistolla työskentelee joka vuosi myös useita siviilipalvelusmiehiä.

"Täällä oli mukava työskennellä. Ruoka oli myös hyvää ja täysihoito mahtava - pullaa ja jälkiruokaakin oli aina. Itse kuljin pääkaupunkiseudulta tänne helposti, mutta täällä on myös majoittumismahdollisuus."                                                            Siviilipalvelusmiehen kommentti vuodelta 2018

Suomen Raamattuopistolla on hyvä henki, oma ravintola ja viihtyisät työtilat Kauniaisten kauniissa puutarhakaupungissa, jossa sijaitsemme aivan Kauniaisten juna-aseman ja ilmaisten parkkialueiden lähellä.

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!