pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Haluatko työskennellä monipuolisissa ja vaihtelevissa ICT-tuen tehtävissä? Etsitkö arvostavaa ja hyvähenkistä työyhteisöä, jossa pääset kehittämään osaamistasi?

Haemme määräaikaiseen tehtävään ICT-tukihenkilöä vahvistamaan Suomen Raamattuopiston Säätiön tietohallinnon, markkinoinnin, viestinnän ja verkkokaupan asiakasrajapintaa. ICT-tukihenkilö toimii myös ohjelmistojen käyttötukena kansanopiston opettajille ja opiskelijoille.

ICT-tukihenkilönä huolehdit palvelinten, laitteiden ja ohjelmistojen teknisistä asennus- ja tukitehtävistä, käytön tuen tehtävistä ja asiakaspalvelusta. Olet mukana ICT-ratkaisujemme kehittämisessä ja käyttöönotoissa. Hyödynnät työssäsi etätukiratkaisuja, hoidat tehtäviäsi itsenäisesti ja ymmärrät tietoturvan ja -suojan merkityksen oppilaitostyössä.

Edellytämme ICT-alan osaamista ja kokemusta Microsoft-ratkaisuista (Windows, Active Directory, Office365, Teams) sekä ICT-tukitehtävään soveltuvaa koulutusta. Eduksi katsotaan Debian-, WordPress-, SQL-, PHP- ja JavaScript-osaaminen. Olet asiakaspalveluhenkinen ja teet mielelläsi yhteistyötä erilaisten osaajien kanssa. Sinulle on tärkeää hoitaa työsi huolella ja teet työtäsi positiivisella työotteella.

Työsuhde on määräaikainen ja päättyy 31.12.2021 saakka. Työhön sisältyy myös viikonlopputyötä, jolloin vapaapäivät annetaan viikolla. Palkkaus ja työsuhteen ehdot Kristillisiä järjestöjä koskevan TES:n mukaisesti. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakeminen:
Lähetä vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot osaamisestasi, ja CV sähköpostilla henkilöstöpäällikkö Elina Lamminmäelle (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)

Lisätiedot:
talousjohtaja Ilkka Hyövälti, 040 - 4559 023
rehtori Marja-Kaarina Marttila, 045 - 6504 785

 


Harjoittelupaikat

Harjoittelupaikkoihin liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä kunkin osaston esimieheen tai henkilöstöasiosta vastaavaan Elina Lamminmäkeen. Suomen Raamattuopistolla työskentelee joka vuosi myös useita siviilipalvelusmiehiä.

"Täällä oli mukava työskennellä. Ruoka oli myös hyvää ja täysihoito mahtava - pullaa ja jälkiruokaakin oli aina. Itse kuljin pääkaupunkiseudulta tänne helposti, mutta täällä on myös majoittumismahdollisuus." 
Siviilipalvelusmiehen kommentti vuodelta 2018

Suomen Raamattuopistolla on hyvä henki, oma ravintola ja viihtyisät työtilat Kauniaisten kauniissa puutarhakaupungissa, jossa sijaitsemme aivan Kauniaisten juna-aseman ja ilmaisten parkkialueiden lähellä.

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!