pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Kustannusosakeyhtiö Perussanoma Oy hakee

TOIMITUSJOHTAJAA

Haemme luovaa ja innostunutta toimitusjohtajaa vastaamaan Perussanoma Oy:n liiketoiminnasta. Vastaat työssäsi yhtiön tavoitteiden asettamisesta, strategiasta sekä sidosryhmätyöstä lukuisten sisäisten ja ulkoisten organisaatioiden kanssa hallituksen tavoitteiden mukaisesti. Yhteistyössä tiimisi kanssa kehität liiketoimintaa sekä sen kannattavuutta ja kilpailukykyä varmistaen yhtiön menestyksen myös tulevaisuudessa. 

Tarjoamme monipuolisen ja kiinnostavan työn kustannus- ja media-alalla. Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta, alan riittävää kokemusta sekä erinomaisia tiimityötaitoja. Hyvä kirjallinen- ja suullinen esitystaito yhdessä luontevan esiintymis- ja neuvottelutaidon kanssa auttavat tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi Perussanoma Oy:n hallitukselle sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 9.9.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa vs toimitusjohtaja Risto Oinonen  p. 050 471 3969. Lomakaudesta johtuen jätä ystävällisesti tekstiviestillä soittopyyntö. Tarvittaessa lisätietoja myös Suomen Raamattuopiston Säätiön toiminnanjohtajalta Lauri Vartiaiselta, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 040 451 6300.

Perussanoma Oy on Suomen Raamattuopiston Säätiön omistama kustannusosakeyhtiö, joka julkaisee ja myy hyvää kristillistä kirjallisuutta, sekä Elämä- ja Perusta lehtiä. Perussanoma Oy on myös seurakuntalainen.fi verkkomedian julkaisuyhteisö. Yhtiön toimipiste sijaitsee Kauniaisissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Lisää Perussanoma Oy:n tuotteista ja toiminnasta verkkosivuillamme www.perussanoma.fi ja www.seurakuntalainen.fi sivustolla.  


Harjoittelupaikat

Harjoittelupaikkoihin liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä kunkin osaston esimieheen tai henkilöstöasiosta vastaavaan Elina Lamminmäkeen. Suomen Raamattuopistolla työskentelee joka vuosi myös useita siviilipalvelusmiehiä.

"Täällä oli mukava työskennellä. Ruoka oli myös hyvää ja täysihoito mahtava - pullaa ja jälkiruokaakin oli aina. Itse kuljin pääkaupunkiseudulta tänne helposti, mutta täällä on myös majoittumismahdollisuus."                                                            Siviilipalvelusmiehen kommentti vuodelta 2018

Suomen Raamattuopistolla on hyvä henki, oma ravintola ja viihtyisät työtilat Kauniaisten kauniissa puutarhakaupungissa, jossa sijaitsemme aivan Kauniaisten juna-aseman ja ilmaisten parkkialueiden lähellä.

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!