pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

 

 

Etsitkö innostavia haasteita kristillisessä julkaisutoiminnassa?

 Suomen Raamattuopiston Säätiö etsii MEDIAJOHTAJAA.

Suomen Raamattuopiston Säätiö on itsenäinen, valtakunnallinen kristillinen järjestö keskuspaikkanaan Kauniainen. Kauniaisissa sijaitsee kansanopisto, muissa toimipaikoissa Vuokatissa ja Oulussa sijaitsevat loma- ja koulutuskeskukset. Tytäryhtiö Perussanoma Oy kustantaa kristillisiä kirjoja, lehtiä ja verkkomediaa.

 

Haemme mediajohtajaa vastaamaan SROS-konsernin viestinnästä ja markkinoinnista sekä Perussanoma Oy:n johtamisesta. Mediajohtaja huolehtii ulkoisen ja sisäisen viestinnän toteutuksesta ajanmukaisin toimintamallein. Markkinoinnin suunnittelun ja toteutuksen alueeseen kuuluvat niin kansanopiston kuin säätiön muutkin toiminnot sekä Perussanoman julkaisut. Toimenkuva on uusi.

 

Arvostamme taitoja viestinnän, markkinoinnin ja kehityshankkeiden toteuttamisessa sekä uusien digitaalisten markkinointikanavien käytössä. Yhteistyötaito ja hallinnolliset kyvyt ovat tärkeitä. Aiempi kustannusalan tuntemus luetaan eduksi.

 

Mediajohtajan tulee olla korkeakoulututkinnon suorittanut henkilö, jolla on tehtävän edellyttämä koulutus ja kokemus. Mediajohtaja on säätiön toiminnanjohtajan alainen ja johtoryhmän jäsen. Perusanoma Oy:n toimitusjohtajana hän vastaa toiminnasta yhtiön hallitukselle.

 

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään sunnuntaqihin 11.3.2018 mennessä Suomen Raamattuopistolle, PL 15, 02701 Kauniainen tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Lauri Vartiainen p. 040 451 6300 tai hallintopäällikkö Paula Mäkipää p. 09 5123 9158. Tehtävässä aloitus 1.5.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

 

Harjoittelupaikat

Harjoittelupaikkoihin liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä kunkin osaston esimieheen tai henkilöstöasiosta vastaavaan Paula Mäkipäähän. Suomen Raamattuopistolla työskentelee joka vuosi myös useita siviilipalvelusmiehiä.

Suomen Raamattuopistolla on hyvä henki, oma ravintola ja viihtyisät työtilat Kauniaisten kauniissa puutarhakaupungissa, jossa sijaitsemme aivan Kauniaisten juna-aseman ja ilmaisten parkkialueiden lähellä.

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!