Oletko jo Raamattuopiston Ystävät ry:n jäsen?

Perhe lumisessa maisemassa Vuokatissa
Raamattuopiston ystävät ry:n jäsenet saavat monipuolisia jäsenetuja myös Vuokatinrannassa.

Hyvä Suomen Raamattuopiston toiminnasta kiinnostunut!

Oletko jo Suomen Raamattuopiston Ystävät ry:n (SROY) jäsen? Tällä hetkellä yhdistykseemme kuuluu yli 2000 jäsentä, mutta tiedämme ystäviä olevan paljon enemmänkin! Erityisesti tänä aikana, jolloin taistelu Raamatun totuudesta käy kirkossa ja yhteiskunnassa entistä kiivaammaksi, on Sanaan pitäytyvien tärkeää löytää toisensa ja tukea toisiaan. Liittymällä olet rakentamassa entistä aktiivisemmin yhteistä hengellistä kotia!

Näin liityt jäseneksi Ystäväyhdistykseen voit liittyä verkkosivuillamme https://sro.fi/ystavayhdistys/ tai maksamalla jäsenmaksun Suomen Raamattuopiston Ystävät ry:n tilille FI30 8000 1600 1822 58. Vuosimaksu on 20 € ja ainaisjäsenmaksu 400 €. Merkitse viestikenttään nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi. Tiedot välittyvät jäsenrekisterin hoitajalle.

Vuokatinrannan lomaosakkeita
Ystäväyhdistyksen jäsenet voivat varata Vuokatinrannan lomaosakkeita -25% alennuksella viikolla 3.

Jäsenenä saat rahanarvoisia etuja

Yhdistyksen jäsenlehti Ystäväviesti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lisäksi jäseneksi liittyvä saa 20 euron etusetelin, jolla voi maksaa joko Perussanoman kirjaostoksen tai osan osallistumismaksusta jollekin SRO:n kurssille. Jäsenmaksu ja edut vaihtelevat vuosittain. Uusimpana avauksena Yhdistys on hankkinut omistukseensa kaksi lomaosaketta Vuokatinrannasta viikolta 3. Jäsenet voivat varata niitä -25% alennuksella listahinnasta.

Liity siis Ystäväyhdistykseen, kilauta varaus Vuokatinrantaan (p. 050-340 0062) ja vietä läheistesi kanssa kaikkien aikojen loma upeissa puitteissa!

 

Petri Kortelahti
SROY:n toiminnanjohtaja