pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Radioraamattupiiri2015-686x345

Raamattu on maailman tärkein kirja. Moni haluaisi tutustua siihen paremmin, mutta ei ehkä tiedä, miten pääsisi alkuun. Paras tapa tutustua Raamattuun on lukea sitä yhdessä toisten kanssa ja keskustella luetusta. Tällaisia raamattupiirejä kristityt ovat pitäneet jo pitkään. Nyt raamattupiiri tulee myös radiosta.

Kevät ja syksy 2017

Kevätkaudella 2017 alamme tutkimaan evankeliumia Matteuksen mukaan.  

Aina on hyvä aika perustaa raamattupiiri. Nyt siihen on hyvä syy reformaation juhlavuonna ja sopiva ajankohta näin vuoden vaihtuessa. Matteuksen evankeliumi on Uudessa testamentissa ensimmäisenä ja sitä kutsutaan pääevankeliumiksi. Lähde kanssamme tutkimusmatkalle. Kutsu mukaan myös muutama ystävä ja perustakaa näin oma radioraamattupiiri. Voitte kuunnella ohjelman silloin kuin se piirillenne sopii ja jatkaa keskustelua omalla joukolla. Raamatussa puhuu Jumala itse. Siksi raamattupiiri voi olla tärkeintä mitä sinulle on koskaan tapahtunut.

Oppaat avuksi

Raamattupiirityöskentelyn tueksi Perussanoma on julkaissut jo useita Eero Junkkaalan kirjoittamia Oppaita. Kirjatilaukset www.perussanoma.fi, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 09 5123 9120.

Arvonnat

Joka kuukausi radioraamattupiirien kesken arvotaan kirjapalkinto. Ilmoita piirisi mukaan osoitteella aino.viitanen@ sro.fi  Voittajapiirit julkaisemme tässä. Muista myös Vuokatinrannan lomaviikon arvonta joka vuosi! 

Vuotuisen (2016) Vuokatinrannan lomaviikon arvonnan voitti perhepiiri Oksavasta. Paljon Onnea voittajille!

Tammikuun 2017 kirjapalkinto lähtee Rovaniemelle ja helmikuun Tervoon. Onnea voittajille! Kirjana lähtee Timo Junkkaalan "Oikein väärin ymmärretty Luther." Köyliöön lähtee Sari Savelan Onneni on -kirja maaliskuun arpavoittona. 

 

Lähetysajat 2017

Radioraamattupiiri lähetetään Radio Deissä joka tiistai klo 18.30–19.
Kevätkausi 10.1 - 30.5
Ohjelma on tauolla 6.6 alkaen. Syksyn ohjelmat jatkuvat 15.8.

Muistathan, että voit kuunnella myös aiemmin nauhoitettuja ohjelmia.

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!