Kari Kuusisto

Kari Kuusisto on Suomen Raamattuopiston Säätiön Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen aluejohtaja. Sinun tukesi mahdollistaa Karin työn. Kiitos lahjastasi!

Tervetuloa tekemään työtä yhdessä Karin kanssa!

Olen Tampereella 1963 syntynyt yhden vaimon mies ja kahden lapsen isä. Tulin uskoon syksyllä 2001 Tampereen Ev.Lut seurakunnan Isä-poika -leirin yhteydessä. Uskoontulemiseni jälkeen olen kiertänyt eri puolilla Suomea kertomassa kaikille Lunastajastani Jeesuksesta Kristuksesta.

Aloitin työni Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen aluejohtajana keväällä 2021. Sitä ennen olen toiminut Raamattuopiston vapaaehtoisena julistustyöntekijänä vuodesta 2006 lähtien.

Näiden vuosien aikana olen kiertänyt monissa Suomen seurakunnissa mm. Pertti Kallion kitarasäestäjänä sekä pitämässä seurapuheita, pullakirkkoja ja raamattutunteja. Miesten Raamattupiiriä vedän edelleen myös Kylmäkosken vankilassa Tampereen Eteläisen Srk:n vankilalähetin mandaatilla.

Tätä tarjoan seurakuntiin

Jeesus haluaa kohdata sinunkin asuinalueesi ihmiset. Mikäli koet sydämessäsi, että yhdessä voisimme tehdä asialle jotain, ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri teidän seurakuntanne tarpeisiin ja tilanteeseen sopiva tilaisuus.

Voimme järjestää kotiseurakuntaasi esimerkiksi:

 • tutun ja turvallisen raamattuopetussarjan
 • Viisikielisten lauluillan
 • evankelioimistilaisuuden
 • perinteiset kotiseurat puhujineen.

Liity lähettäjäkseni

Suomen Raamattuopiston talous ja samalla myös minunkin työtehtäväni on suurelta osin työmme ystävien esirukousten ja taloudellisen kannatuksen varassa. Jumala on tietysti se, joka minutkin on kutsunut ja lähettänyt työhön elopellollensa, mutta tarvitsen työni tekemiseen erityisesti sinun esirukouksiasi sekä myös taloudellista tukea. Näin voimme yhdessä viedä eteenpäin Jumalan Sanaa juuri sinne, mihin Herra kulloinkin minut lähettää. Lähettäjänäni sinäkin olet näissä kohtaamisissa aina mukana sekä siunauksen saajana että sen antajana.

Voit liittyä lähettäjäkseni täyttämällä alla olevan sähköisen ilmoittautumislomakkeen. Postitan kaikille lähettäjilleni säännöllisesti lähettäjäkirjeitä, joissa kerron työmme ajankohtaisia kuulumisia ja ilmoitan samalla tulossa olevista tapahtumista. Lähetämme sinulle Raamattuopistolta myös tietoa toiminnastamme ja Ystäväviesti -lehden neljä kertaa vuodessa.

Lämmin kiitos mukanaolostasi!

 

Haluan liittyä Karin lähettäjäksi

  Toivon saavani Karin lähettäjäkirjeet
  sähköpostilla

  Minulle saa lähettää tietoja Suomen Raamattuopiston toiminnasta ja tapahtumista.
  Kyllä


  Suojattu Googlen reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja ja ehdot.