pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Radioraamattupiiri2015-686x345

Raamattu on maailman tärkein kirja. Moni haluaisi tutustua siihen paremmin, mutta ei tiedä, miten pääsisi alkuun. Paras tapa tutustua Raamattuun on lukea sitä yhdessä toisten kanssa ja keskustella luetusta. Tällaisia raamattupiirejä kristityt ovat pitäneet jo pitkään. Nyt raamattupiiri tulee myös radiosta.

Syksy 2020

Syksyllä 2020 jatkamme Luukkaan evankeliumin tutkimista. Lähetykset jatkuvat ti 1.9.20 klo 18.30. 

Aina on hyvä aika perustaa raamattupiiri. Lähde kanssamme tutkimusmatkalle. Kutsu mukaan muutama ystävä ja perustakaa oma radioraamattupiiri. Voitte kuunnella ohjelman silloin kun se teille sopii ja jatkaa keskustelua omalla joukolla. Raamatussa puhuu Jumala itse. Siksi raamattupiiri voi olla tärkeintä, mitä sinulle on koskaan tapahtunut.

Oppaat avuksi

Raamattupiirityöskentelyn tueksi Perussanoma on julkaissut  useita Eero Junkkaalan kirjoittamia oppaita. Kirjatilaukset www.perussanoma.fi, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 09 5123 9120.

Arvonnat

Arvomme joka kuukausi radioraamattupiirien kesken kirjapalkinnon. Ilmoita piirisi mukaan osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  Voittajapiirit julkaisemme tässä. Muista myös Vuokatinrannan lomaviikon arvonta vuosittain! Kaikki piiriläiset mahtuvat mukaan (1-10 hlöä).

Syksyn arvontojen voittajapiirit ilmoitetaan tässä. 

Syyskuun kirjapalkinto osui Lappeenrantaan. Onnea voittajapiirille! Voittokirja: Eero Junkkaala, "Ihanat naiset".

 

Lähetysajat 2020

Radioraamattupiiri lähetetään Radio Deissä joka tiistai klo 18.30–19. 

Muistathan, että voit kuunnella myös aiemmin nauhoitettuja ohjelmia. Ne löytyvät lisäksi myös Spotify-palvelusta.

 

Spotify

 

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!