pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Oberammergaun kärsimysnäytelmä ryhmämatka Etelä-Saksaan
6.–9.8.2020

ingressikuvaHUOM! ILMOITTAUDUTTAVA MARRASKUUN LOPPUUN MENNESSÄ.

Unohtumaton elämysmatka! Pääset majoittumaan alppijärven rannalla ja käymään vuorilla. Matkan pääkohde on Oberammergaun kylä Baijerissa sekä siellä joka 10. vuosi esitettävä Kristuksen kärsimysnäytelmä. Lisäksi ihania muita kohteita.

Matkanjohtajina ovat teologian maisterit Riitta Lemmetyinen ja Marianne Jansson.

Oberammergaun kärsimysnäytelmä on vaikuttava. Kirjailija Hilja Haahti kertoi omasta kokemuksestaan vuosikymmeniä sitten: ”Vaikka kyseessä oli monta tuntia kestävä esitys, aika kului kuin siivillä. Kun esirippu laskeutui, katsojat lähtivät ulos hiljaisina, silmät kyynelissä. Kokemus oli ylimaallinen.” Kyläläiset ovat näytelleet Kristuksen kärsimystien ja ylösnousemuksen tapahtumat vuodesta 1633 lähtien. He lupasivat Jumalalle tehdä näin kiitokseksi siitä, että kylä tuolloin säästyi Euroopassa raivoavalta rutolta.

pos-sro2-right

Matkan hinta

1998,00 €/henkilö jaetussa kahden hengen huoneessa. Lisämaksu yhden hengen huoneesta 215,00 €. Hintaan sisältyy: lennot, bussikuljetukset Saksassa, sisäänpääsymaksut, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, laadukkaat hotellit, oppaiden ja matkanjohtajien palvelut, aamiaiset, 2 x lounas, 3 x illallinen.


Peruutuskulut

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa 1.12.2019 - 120 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu 500 €/hlö, 119 - 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 30% matkan hinnasta, 59 - 31 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 75% matkan hinnasta, 30 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta.


Vastuullinen matkanjärjestäjä

Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd,
puh. 010 289 8118,
maija.siren@lomalinja.fi
www.lomalinja.fi


Matkustajavakuutus

Jokaisella matkalaisella tulee olla matkustajavakuutus, joka on riittävä korvaavuudeltaan ja sisältää mm. peruutusturvan oman tai lähiomaisen sairastumisen varalta.


Ilmoittautumiset

Huom! Ilmoittautumiset matkanjohtajille mahdollisimman pian, viimeistään marraskuun loppuun mennessä, sillä lippuja on rajoitettu määrä:

Marianne Jansson
puh. 050 3543241,
marianne.jansson@akasia.fi tai

Riitta Lemmetyinen
puh. 050 3001616,
riitta.lemmetyinen@akasia.fi


Muuta

Päivittäin hengellistä ohjelmaa.

Ohjelmamuutokset mahdollisia.

  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!