Maailman paras joululahja

Jouluntahti Loistaa Taivaalla

Rakas työmme ystävä,

Suomen Raamattuopiston Säätiön joulukeräys on käynnistynyt. Lahjan voit antaa niin tilisiirtona kuin verkossakin. Ohjeet löytyvät tämän julkaisun lopusta.

”Kiitos sulle Jeesuksemme, kallis Vapahtajamme, kun sä tulit vieraaksemme, paras joululahjamme”

Nämä perinteisen joululaulun sanat tiivistävät kauniisti sen, mistä joulussa on pohjimmiltaan kysymys: Jumala tuli keskellemme, kaikkien aikojen parhaaksi lahjaksi meille jokaiselle. Tänäkin jouluna suurin kaikista joululahjoista, joita kukaan voi koskaan saada, on uskon lahja.

Usko Jeesukseen on lopulta ainoa lahja, jota todella tarvitsemme.
Kuinka itse voisin olla mukana antamassa tätä lahjoista suurinta jollekulle sellaiselle, jolta se vielä puuttuu? Keinoja on monia: esimerkiksi rukous omien uskosta osattomien läheisten puolesta ja Jumalan rakkaudesta kertominen omien armolahjojemme puitteissa, ovat meille kaikille mahdollisia tapoja kertoa ilosanomaa Jeesuksesta Kristuksesta.

Suomen Raamattuopiston Säätiön työssä evankeliumin eteenpäin vieminen ja Jumalan Sanan esillä pitäminen ovat toimintamme ytimessä: uskollinen Sanan opetus, hartauksien ja seurojen järjestäminen, rippileirit, sekä erilaiset julistustapahtumat ovat kaikki tapoja välittää mittaamattoman arvokasta uskon lahjaa eteenpäin uusille, vielä uskosta osattomille, ihmisille.

Juuri tätä tavoitetta varten joulukeräys on käynnissä: jotta voisimme yhdessä, jos Luoja suo, antaa maailman parhaan joululahjan mahdollisimman monelle, nyt ja tulevaisuudessa.
Voisiko siis joulukeräykseen osallistuminen olla sinun tapasi olla mukana antamassa maailman parasta joululahjaa jollekulle sellaiselle, joka ei vielä koskaan ole saanut mahdollisuutta kuulla Jeesuksesta?

Mikäli koet sydämessäsi kutsun antaa lahjan Raamattuopiston Säätiön työlle, on se mahdollista tässäkin julkaisun lopussa kerrotuin tavoin. Annetaan yhdessä jollekin maailman paras joululahja!

Siunattua joulun odotusta,

Eetu Iljamo
Varainhankinnan koordinaattori

Näin voit osallistua joulukeräykseen

Tilisiirto (OP): FI73 5720 2320 1095 43
Joululahjaviite:130 000 990 514