pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

 

 

Ettei talous puristaisi toimintaa

Tämä kirje on tarkoitettu niille, joiden mielestä Raamattuopiston toiminta on niin tärkeää, että he olisivat valmiit tekemään jotakin, jotta toimintaa ei tarvitsisi supistaa.  

Erityisesti lisärakennuksen rakentamisesta alkaen Raamattuopiston talous on ollut hyvin tiukalla. Kaksi vuotta sitten tuli uusi 200 000 euron vuosittainen vaje, kun Diakin koulutus siirtyi pois opiston tiloista.

Vaikka Raamattuopiston kursseilla on nyt opiskelijoita enemmän kuin koskaan aiemmin ja toiminta muutenkin on laajentunut, talous on erittäin kireällä. Velkataakka olisi saatava pienemmäksi ja tulot menojen tasalle.

Tämä on mahdollista, jos me, jotka koemme Raamattuopiston työn tärkeäksi, voisimme toimia seuraavalla tavalla.

  1. Jos kaikki, joille se on mahdollista, alkavat tukea Raamattuopistoa 50 eurolla kuukaudessa, ja jos kaikki, jotka jo ovat säännöllisiä tukijoita, nostavat kannatustaan tuolla summalla, se riittäisi oikaisemaan Raamattuopiston talouden kurssin. Säännöllinen tuki on vapaaehtoisen tuen varassa toimivan kristillisen järjestön taloudellinen selkäranka. Jos haluat toimia näin, etkä tiedä, miten se sujuvimmin tapahtuisi, ota yhteys ….
  2. Kaikilla ei ole mahdollisuuksia noin suureen säännöllisen lahjoitukseen. Yhtä tärkeitä ovat kaikki, pienetkin lahjat. Apostoli Paavali muistuttaa, että kunkin tulee antaa sen mukaan kuin hänellä on varaa ja sen mukaan kuin on mielessään päättänyt (1. Kor. 16:2; 2. Kor. 9:7).
  3. Säännöllisen tuen lisäksi toinen merkittävä tulonlähde ovat testamentit. On aivan oikein, että ne joilla on omia perillisiä. ajattelevat perinnön kohdalla ensisijaisesti heitä. Mutta muiden on hyvä muistaa, että perillisten puuttuessa, varat menevät valtiolle.  Testamenttiasioissa voi olla yhteydessä Paula Mäkipäähän (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.).
  4. Tärkeintä tukea on rukoustuki. Rohkaiskoon meitä apostolin sana: Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon. Silloin Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, varjelee teidän sydämenne, niin että pysytte Kristuksessa Jeesuksessa.” (Fil. 4:6-7)  

Pidetään yhdessä huolta siitä, että Raamattuopiston tärkeä työ saa jatkua yhtä laajana tai jos mahdollista vielä laajempana kuin tähän asti.

 

Jumalan siunausta elämään ja rauhaa sydämeen

 

Timo Junkkaala

Suomen Raamattuopiston Säätiön toiminnanjohtaja 2005-2015

 

Keijo Rainerma

Kankaanpään kirkkoherra, Suomen Raamattuopiston Säätiön hallituksen puheenjohtaja

    

 

Suomen Raamattuopiston Säätiön lahjoitustilit:

Osuuspankki FI73 5720 2320 1095 43
Danske Bank FI40 8000 1100 0684 11
Nordea FI74 1378 3000 2196 30
Viite:130 000 990 514

 

 

Soita 0600 02650 (21,86 € + pvm)

 

 

 

 

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!