pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Juhlahetki keskellä poikkeusaikoja

Kuluneena vuonna olemme joutuneet luopumaan monesta tutusta ja totutusta ja rakkaasta. Kaikki meni toisin kuin piti. Jotakin samaa oli Jeesuksen syntymässä. Eivät Joosef ja Maria halunneet hänen syntyvän keskellä matkaa, ilman oman kodin suojaa ja läheisten tukea. Usein siksi ajattelemme, että Jeesus syntyi kurjiin olosuhteisiin. Oliko näin?

Vaikka kaikki oli yksinkertaista ja köyhää, ei Jeesus-lapselta puuttunut mitään: Hänellä oli perhe huolehtimassa, seimen ja tallin tarjoama suoja, valo ja lämpö ympärillään. Jumala kutsui enkelien välityksellä paimenet kumartamaan Jeesusta. Koko luomakunta oli läsnä tallin lempeiden eläinten hahmossa. Jeesus-lapsen eteen tuotiin kuninkaallisia lahjoja itäisiltä mailta. Jumala loi juhlan sinne, missä sen ei olisi inhimillisesti ottaen pitänyt olla mahdollista.

Myös Raamattuopistossa koronavuosi on ollut täynnä odottamattomia vaikeuksia. Valtaosa henkilökunnasta oli jonkin aikaa lomautettuna. Raamattuopiston asuntola ja keittiö jouduttiin keväällä sulkemaan. Lukemattomia kursseja ja seurakuntatapahtumia peruttiin tai siirrettiin.

Tällaisena vuonna teidän apunne ja tukenne on ollut erityisen tärkeää. Olette Jumalan työtovereita, ja mahdollistatte Jumalan valtakunnan työn Suomessa - myös Raamattuopiston työn. Ilman teitä kymmenille tuhansille ihmisille annettu raamattuopetus jäisi antamatta, lukuisat radio-ohjelmat lähettämättä, sadat nuoret jäisivät ilman turvallista kristillistä kasvupaikkaa, ja monella ei elämässään olisi Raamattu-uskollista hengellistä kotia. Kuten ensimmäisenä jouluna, on Jumala antanut juhlahetkiä myös poikkeusaikojen keskelle.

Joulukeräys

Tänä vuonna keskityimme siihen, miksi olemme olemassa: ”Ettei kukaan jäisi osattomaksi Jumalan armosta.” Jeesus-lapsi tarvitsi aikanaan tallin seinät, seimen oljet ja Marian ruokkimaan itseään. Samoin mekin tarvitsemme täällä seinät, ruoan ja kaiken muun, mitä järjestöllä on toimiakseen oltava. Joulukeräyksellä tuetaan näitä Suomen Raamattuopiston Säätiön perustavia tarpeita, jotta voisimme ensi vuonnakin täyttää tehtävämme Jumalan työssä.

Siunattua joulua ja kiitos tuestasi!

Lauri Vartiainen

Lauri Vartiainen
Toiminnanjohtaja

 

Näin voit tukea Suomen Raamattuopistoa:

- Verkkopankin kautta osoitteessa nettikolehti.fi

- Soittamalla 0600-02650 (21,86 € + pvm)

MobilePay-lahjoituksena käyttämällä lyhytnumeroa 13542

- Tekstiviestilahjoituksena lähettämällä tekstiviestin numeroon 16588. Kirjoita viestiin lahjoituksesi summa ja välilyönti SRO, eli joko 5 SRO, SRO, 10 SRO, 20 SRO tai 40 SRO.

Rahankeräysluvan tiedot (klikkaa tästä)

 

 

Suomen Raamattuopiston Säätiön lahjoitustilit:

Osuuspankki FI73 5720 2320 1095 43 
Danske Bank FI40 8000 1100 0684 11 
Nordea FI74 1378 3000 2196 30
Viite:130 000 990 514

 

 

Soita 0600 02650 (21,86 € + pvm)

 

 

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!