pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Monesti sanotaan, että ensin on herätys, sitten tulee herätysliike, ja lopuksi jää vain liike, joka sekin vähitellen lakkaa. Ollaan siis taipuvaisia ajattelemaan, että paras on jo takanapäin. Pelastussanoman kannalta näin toki onkin. Se mitä Golgatan keskimmäisellä ristillä tapahtui pian 2000 vuotta sitten, on ainutlaatuista. Sitä ei tarvitse eikä voi ylittää eikä korvata millään uudella sanomalla tai totuudella. ”Kristus on kuollut puolestamme, jotta saisimme elää yhdessä hänen kanssaan.” (1. Tess. 5:10)

Tänä vuonna Suomen Raamattuopiston Säätiön perustavasta kokouksesta tulee kuluneeksi 80 vuotta. Raamattuopiston historia on tärkeä osa suomalaisten herätysten historiaa. Urho Muroman ja hänen työtovereittensa ja työn jatkajien kautta tuhannet ovat löytäneet Jeesuksen elämäänsä. Entä tämän työn tulevaisuus?

Rohkaisevana esimerkkinä mieleen nousee Mooses. Harvalla ihmisellä on ollut yhtä merkittävä ja vaiherikas elämä kuin hänellä: ensin neljäkymmentä vuotta hovin loistossa, sitten neljäkymmentä vuotta erämaan niukkuudessa. Silti hänen varsinainen elämäntehtävänsä, johtaa kansa luvattuun maahan, avautui vasta 80-vuotiaana.

Kahdeksankymmentävuotiaalla Suomen Raamattuopistolla on ollut palvelutehtävä johdattaa kansaa Jumalan sanan äärelle. Sanan kautta Pyhä Henki ohjaa yhä Kristuksen luo, ja Kristus avaa taivaan, luvatun maan. Näin kristityn paras on sittenkin aina edessäpäin. Saamme odottaa Jumalalta suuria.

Suuret herätyksetkin ovat aina tulleet vaikeiden aikojen keskelle. Saammeko sellaisia vielä nähdä? Emme tiedä. Haluamme joka tapauksessa olla uskollisia kutsumuksessamme: julistaa ja opettaa ”niin kuin kirjoitettu on”.

Voi hyvin olla, että aikojen murroksessa kahdeksankymppisen järjestömme merkitys entisestään vain korostuu. Haluathan sinäkin edelleen olla kanssamme huolehtimassa siitä, että kansamme saa kuulla pelastavan evankeliumin Jeesuksesta!

Herra kanssasi!

Lauri Vartiainen                                                                                  
toiminnanjohtaja                                                  

Juha Vähäsarja
metropolialueen johtaja

Petri Kortelahti
julistustyön johtaja

 

Suomen Raamattuopiston Säätiön lahjoitustilit:

Osuuspankki FI73 5720 2320 1095 43
Danske Bank FI40 8000 1100 0684 11
Nordea FI74 1378 3000 2196 30
Viite:130 000 990 514

 

 

Soita 0600 02650 (21,86 € + pvm)

 

 

 

 

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!