pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

 Mirhaa ja kultaakin kalliimpaa

Idän tietäjät toivat kalliita lahjoja Jeesus-lapselle: kultaa, suitsuketta ja mirhaa.

Tarina kertoo pienestä paimenpojasta, joka näki tämän kaiken – ja itki! Eräs tietäjistä huomasi sen ja kysyi itkun syytä. Suru johtui siitä, että pojalla ei ollut mitään annettavaa Jeesus-lapselle. Ja kuinka hän olisi tahtonut! Silloin idän viisas tarttui poikaa hartioista ja sanoi: ”Sinähän meistä onnellinen olet ja voit antaa eniten! Katso, olet vielä nuori ja sinulla on murtumattomat voimat. Voit antaa parhaat vuotesi joulun lapsen palvelukseen!”

Tarinan opetus on totta vielä tänäänkin. Yhä haluamme antaa itsemme, aikamme, lahjamme, rukouksemme, taitomme ja varallisuutemme Jeesuksen palvelukseen. Samalla muistamme, että suurimman lahjan saajia olemme lopulta me itse. Jumalan ihmiseksi tulemisen ihme ja sen tuoma syntien sovitus on suunnattomasti enemmän kuin mitkään lahjamme hänelle. Koko elämämme on Jumalan suurta lahjaa, samoin armo ja Jumalan lapseus. Tahdomme antaa siksi, että olemme saaneet itse niin paljon.

Kiitämme teitä sydämellisesti esirukouksistanne, jotka ovat kantaneet meitä ja koko Raamattuopistoa läpi tämän vaikean, mutta antoisan vuoden. Kiitos taloudellisesta tuestanne, joka on tehnyt yhteisen työmme mahdolliseksi. Kiitos monimuotoisesta palvelustyöstä Raamattuopiston tilaisuuksissa ja toiminnassa.

Taloutemme on edelleen ahtaalla, olemme kiitollisia, jos voitte auttaa evankeliumia eteenpäin antamalla lahjan Raamattuopiston työlle.

Tahdomme koko Raamattuopiston puolesta toivottaa teille kaikille levollista, siunauksen ja rauhan täyttämää joulua!

Juha Vähäsarja                                                 Lauri Vartiainen                                              Petri Kortelahti

rehtori                                                              toiminnanjohtaja                                              julistustyön johtaja      

 

Suomen Raamattuopiston Säätiön lahjoitustilit:

Osuuspankki FI73 5720 2320 1095 43
Danske Bank FI40 8000 1100 0684 11
Nordea FI74 1378 3000 2196 30
Viite:130 000 990 514

 

 

Soita 0600 02650 (21,86 € + pvm)

 

 

 

 

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!