pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Joulun suunnaton lahja

”Jokainen hyvä anti ja jokainen täydellinen lahja tulee ylhäältä, taivaan tähtien Isältä, jonka luona ei mikään muutu, ei valo vaihdu varjoksi.” Jaakobin kirje 1:17

”Yhden ihmisen (Aadamin) rikkomus aiheutti sen, että kuolema pääsi hallitsemaan tämän yhden vuoksi. Paljon ennemmin tulevat ne, jotka saavat omakseen vanhurskauden ylenpalttisen armon ja lahjan, elämään ja hallitsemaan yhden ainoan ansiosta, Jeesuksen Kristuksen. Niin kuin siis yhden ainoan rikkomus tuotti kaikille ihmisille kadotustuomion, niin riittää yhden ainoan vanhurskas teko antamaan kaikille ihmisille vanhurskauden ja elämän.” Roomalaiskirje 5:17-18

Apostoli Paavalin sanat Roomalaiskirjeessä muistuttavat meille, mikä on joulun todellinen merkitys ja joululahjoista suurin. Jeesus, Kristus, Jumalan Poika on syntynyt ihmiseksi, maailman Vapahtajaksi. Me pimeyden ja kuoleman varjon maassa elävät saamme nähdä kirkkauden. Meille annetaan lahja, joka ylittää käsityskykymme: saamme lahjana kaikkien rikkomustemme armahduksen ja iankaikkisen elämän.

Olemme yhteisessä työssä, me Raamattuopiston ystävät, vapaaehtoiset ja työntekijät. Joulun alla tahdon kiittää teitä kaikista niistä lahjoista, joita olette raamattuopistolaiselle kansanliikkeelle tänäkin vuonna antaneet: esirukouksista, ajastanne, taloudellisesta tuesta ja palvelevien käsien työstä, hyvän sanoman viemisestä eteenpäin, hengellisten kirjojen ja lehtien välittämisestä tarvitseville. Ilman meidän yhteistä työtämme Jumalan valtakunnan hyväksi, olisi Suomen hengellinen todellisuus paljon köyhempi. Meitä tarvitaan!

Ilman rukouksianne ja tukeanne tämä työ ei olisi mahdollista. Olemme kiitollisia kaikesta siitä tuesta, jota vapain sydämin haluatte ja voitte yhteiseen työhömme antaa. Teemme tänään ja huomenna yhdessä työtä, jotta kaikki, niin pienet kuin suuretkin, saisivat kuulla hyvän sanoman Jeesuksesta, Pelastajasta. Näemme vaivaa, että Raamatun kirkas sanoma tulisi yhä syvemmin ymmärretyksi Suomessa.

Tahdon koko Raamattuopiston puolesta toivottaa teille kaikille levollista, siunauksen ja sydämen rauhan täyttämää joulua. Pyyhkiköön hyvä Herramme hetkeksi pois kaikki arkihuolet ja taakat, että saisimme tänä jouluna riemuita lahjoista suurimmasta, Vapahtajasta seimessä.

Lauri Vartiainen

toiminnanjohtaja

Suomen Raamattuopiston Säätiö

 

Osuuspankki FI73 5720 2320 1095 43
Danske Bank FI40 8000 1100 0684 11
Nordea FI74 1378 3000 2196 30
Viite:130 000 990 514

Soita 0600 02650 (21,86 € + pvm)

 

 

 

 

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!