pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Nyt ovemme ovat menneet kiinni

Suomen Raamattuopisto avasi ovensa Kauniaisissa heti kansamme olemassaoloa uhanneen suursodan päätyttyä, ja ovet ovat pysyneet auki siitä lähtien niin hyvinä kuin vaikeinakin päivinä. Sisään ja ulos käydessään moni on saanut kokea todeksi aulan päällekirjoituksen: “Siunattu olet tullessasi ja siunattu olet lähtiessäsi.” (5. Moos. 28:6) Nyt olemme kohdanneet kuitenkin rauhanajan suurimman kriisin ja ovemme ovat menneet esivallan määräyksellä väliaikaisesti kiinni – ensimmäistä kertaa Raamattuopiston pitkän historian aikana. Käynnissä on toisenlainen sota, terveyssota, ja kaikkien yhteisenä tehtävänä onkin suojella haavoittuvimmassa asemassa olevia.

Tulevaisuudenuskomme ei ole sammunut

Vaikka Raamattuopiston opiskelijat on lähetetty kotiin ja seurakuntatapahtumat peruttu, ei herätysliikkeemme sydän ole lakannut lyömästä eikä sen tulevaisuudenusko ole sammunut. Raamattuopistolta lähetetään edelleen tutut jumalanpalvelukset, Radioraamattupiirit, Avoimet raamattukoulut ja aamu- sekä iltahartaudet. Samoin yhä suositummat Viikon sana – videohartaudet jatkuvat normaalisti ja ovat jokaisen ilmaiseksi tilattavissa sähköpostiinsa. Perussanoman kirjat toimitetaan kotiin niin kauan kuin posti kulkee, vaikka kirjastot ovat joutuneet sulkemaan ovensa.

Työntekijämme käyttävät peruuntuneista tilaisuuksista vapautuneen resurssin henkilökohtaiseen sielunhoito- ja esirukoustukeen. Heihin voi olla yhteydessä, jos suinkin kokee tarvetta. Samoin papistoltamme voi pyytää yksityistä ehtoollista, koska kaikki kirkkomme yhteiset ehtoollispöydät ovat nyt piispallisella päätöksellä suljetut. Yhteystiedot löytyvät kotisivuiltamme tai soittamalla toimistollemme (p. 09 512 3910).

Tulomme vähenevät välittömästi

Kansanopiston sulkeminen merkitsee kuitenkin kansanopiston saamien kurssimaksutulojen välitöntä vähenemistä. Voimaan astunut kokoontumiskielto aiheuttaa myös sen, ettei Kauniaisissa, Vuokatinrannassa eikä Kellonkartanossa vietetä jumalanpalveluksia läsnä olevalla seurakunnalla, mikä tarkoittaa sitä, ettei kolehtia voida paikan päällä kerätä. Sama koskee myös muita Raamattuopiston järjestämiä tapahtumia seurakunnissa ympäri Suomen: kolehdit ja seurakuntien maksamat korvaukset jäävät saamatta.

Näin poikkeusolot haastavat meitä. Tässä tilanteessa olemme erityisen vahvasti työmme ystävien vapaaehtoisen kannatuksen varassa. Nyt pyydämmekin, rakkaat tukijamme, että voisitte auttaa meitä. Tämän vetoomuksemme takana on näky siitä, että ovemme olisivat tulevaisuudessa taas auki ja saisimme nähdä Raamatun asuvan keskellä kansamme elämää.


Toivotamme teille jokaiselle runsasta Jumalan (+) siunausta!

Suomen Raamattuopiston Säätiön hallitus ja johtoryhmä

Näin voit tukea Raamattuopistoa haastavassa tilanteessa:

- Verkkopankin kautta osoitteessa nettikolehti.fi

- Soittamalla 0600-02650 (21,86 € + pvm)

- MobilePay-lahjoituksena käyttämällä lyhytnumeroa 13542

- Tekstiviestilahjoituksena lähettämällä tekstiviestin numeroon 16588. Kirjoita viestiin lahjoituksesi summa ja välilyönti SRO, eli joko 5 SRO, SRO, 10 SRO, 20 SRO tai 40 SRO.

 

 

Suomen Raamattuopiston Säätiön lahjoitustilit:

Osuuspankki FI73 5720 2320 1095 43
Danske Bank FI40 8000 1100 0684 11
Nordea FI74 1378 3000 2196 30
Viite:130 000 990 514

 

 

Soita 0600 02650 (21,86 € + pvm)

 

 

 

 

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!