Laura ja Anna

Rukouksemme on, että Sana saisi koskettaa

OlenNainen-tapahtuma on naisten oma kohtaamispaikka, jossa elämää, arkea, uskoa ja itseä tarkastellaan naisen näkökulmasta. Varaa aikaa itsellesi ja seurakuntasi naisille! Rakennetaan yhdessä tapahtuma, jossa Sana saa koskettaa.

Laura Autio ja Anna Pöyhönen tuovat tuulahduksen ruuhkavuosien keskeltä. Molemmat ovat kristittyjä ammattimuusikoita ja pienten lasten äitejä. Lauran ja Annan OlenNainen-naistenpäivän kokonaisuus käsittää kolme osiota: kaksi osallistavaa luentoa sekä konsertin.

Luentovaihtoehto 1: Viisikielisen toivelaulutunti
Laulamme yhdessä Annan johdolla Viisikielinen-laulukirjan lauluja. Jos seurakunnasta toivotaan, niin tähän voidaan sisällyttää myös lyhyt äänenhuollollinen osuus/äänenavaus

Luentovaihtoehto 2: Rakkaat ja raskaat ruuhkavuodet?
Miten selviän nykypäivän äitiyden vaatimuksista ja haasteista, ja mistä ne tulevat? Miten voisin saada Raamatusta, uskosta ja seurakunnasta tukea äitiyteen? Baby blues vai vakavampaa? Oletko, Jumala, kanssani myös yön vaikeina tunteina ja vaikeissa tunteissa? Tämä sopivasti osallistava luentokokonaisuus tarjoaa tietoa, vertaistukea ja kokemusasiantuntijuutta äitiyteen ja pikkulapsiarjen asioihin. Suunnattu erityisesti nuorille aikuisille

Luentovaihtoehto 3: Psalmien lumoissa
Tutustumismatka psalmien jännittävään ja jopa raa’an tunnerikkaaseen maailmaan! Tutustumme psalmien ja psalmimusiikin historiaan aina juutalaisuudesta nykypäivään – kuunnellen, lukien ja laulaen. Suunnattu kaiken ikäisille naisille.

Konsertti

Pop/jazzlaulaja Lauran ja pianisti Annan konsertissa musiikki saa koskettaa ja groove viedä mukanaan! Ohjelmassa on mm. tuttuja suomalaisia hengellisiä lauluja tuoreina sovituksina, mustaa gospelia sekä Lauran omaa musiikkia.

Laura Autio Olennainen

Laura Autio

Olen espoolainen kahden pojan äiti, muusikko ja laulunopettaja. Valmistuin muusikoksi Helsingin Pop & Jazz konservatoriosta vuonna 2012. Nykyään vaikutan mm. yhtyeissä LKA, Siiri & Laura, sekä Sounds of Mercy Gospel Choir.
Synnyin Tokiossa lähetyslapseksi ja usko on ollut aina keskeinen osa elämääni. Kuitenkin kutsumus hengellisen musiikin kirjoittamisen pariin syntyi vasta syksyllä 2018. Siitä alkaen olen kirjoittanut ja säveltänyt hengellisiä kappaleita sekä englanniksi, että suomeksi. Toinen tärkeä kutsumukseni on perhe, ja sydämelläni on erityisesti äitien jaksaminen. Haluan rohkaista äitejä tehtävässään, ja myös hakemaan apua ja tukea!

Anna Pyhönen lähikuva

Anna Pöyhönen

Olen lempääläislähtöinen kahden pienen pojan äiti, savolaisen miehen vaimo, Suomen Raamattuopiston musiikkisihteeri ja musiikkitoimittaja. Koulutukseltani olen Sibelius-Akatemiasta valmistunut kirkkomuusikko ja kuoronjohtaja sekä Savonia-amkin käynyt laulupedagogi. Musiikillisesti intohimonani on kaikenlaisen aidon ja syvälle menevän etsiminen – genrerajat paukkuen. Haluan musiikin avulla auttaa kaikenlaisia naisia purkamaan tunteitaan ja saamaan voimaa elämäänsä. Toiveeni on myös, että voisin olla auttamassa naisia kohtaamaan Vapahtajan ja syventymään hengellisessä elämässään. Vanhemmuus ja perheiden hyvinvointi ovat sydämenasioitani. Iloitsen, että silläkin alueella Jumala johdattaa ja pitää huolta!

OlenNainen-naistenpäivään liittyviä seikkoja:

OHJELMA:

• Tapahtuma voidaan toteuttaa esimerkiksi lauantaina tai sunnuntaina
klo 12.00–16.30 seurakunnan toiveiden ja luennoitsijoiden matka-aikataulujen mukaan
• Lauran ja Annan naistenpäivä sisältää kaksi valinnaista luentoa sekä konsertin.

RUOKAILU:
• Seurakunta järjestää lounaan ja kahvituksen, jonka hinta on 12-15 €.
• Lounas voi olla esim. keitto, kiusaus tai salaatti. Kahvin kanssa jokin makea
leivonnainen.
• Ennakkoilmoittautuminen ja erityisruokavaliosta ilmoittaminen
tehdään seurakuntaan.

ESITE:
• Seurakunta antaa esitetiedot Raamattuopiston yhteyshenkilölle 1,5 kk ennen
tapahtumaa.
• Graafikkomme lähettää valmiin esitemateriaalin seurakuntaan tulostettavaksi
kuukautta ennen tapahtumaa.

 

MUUTA:
• Seurakunta järjestää konserttia varten tasokkaat äänentoistolaitteet
• Raamattuopisto toteuttaa kirjamyyntipöydän mahdollisuuksien mukaan.
• Tilaisuudessa kerätään kolehti Suomen Raamattuopiston naistyölle.
• Seurakunta voi halutessaan järjestää lapsille omaa ohjattua ohjelmaa.
• Tilaisuudessa voi ilmoittautua SRO:n naistyön ja musiikkityön tukijaksi.
• Seurakunta voi halutessaan järjestää myyjäiset ja arpajaiset.

TIEDUSTELUT :

Anna Pyhönen lähikuva

Suomen Raamattuopiston musiikkisihteeri 
Anna Pöyhönen

OlenNainen-tiimit

Järjestä tapahtuma

Pyydä tarjous musiikkisihteeri Anna Pöyhöseltä
anna.poyhonen@sro.fi

Tue työtämme

Naistyön tukibanneri