Maija Nyman

Maija Nyman on tehnyt evankelioimis-työtä vuosikymmeniä. Hän on myös tunnettu kirjailija, jonka teoksia on mm. "Naisia kaivolla". Hänen luentonsa ovat lämpimiä ja rakkaudellisia, ja ne kutsuvat evankeliumin äärelle ottamaan Jeesus vastaan. Hän sukeltaa myös mielenkiintoisesti Raamatun naisten maailmaan. Maija on äiti ja isoäiti, joten tämäkin elämänkokemus tuo äidillisyyttä hänen olemukseensa.

Maijan luentopaketit

NAISIA KAIVOLLA - Raamatun naiset nykynaisen rinnalla
Voimme löytää yhteisiä elämänkokemuksia VT:n ja UT;n naisten kohtaloiden kanssa. Kenenkään elämänkaari ei ole merkityksetön eikä turha. Jumalan suunnitelmissa kaikki kokemukset voivat kääntyä siunaukseksi.

SOVINNON SILLALLA
Elämän silta voi romahtaa, mutta sovinnon silta kestää ihmisten lankeemukset, tappiot, menneisyyden ja nykyhetken. Kun antaa ja saa anteeksi, menneisyyskin voi muuttua pääomaksi, josta voi jakaa. Sovinnon silta on ristin muotoinen ja se kestää meidän painomme loppuun saakka.

NAISEN SALAISET KANSIOT
Millaisia kansioita kannan mukanani? Mikä niistä on lukossa, mikä auki? Uskallanko avata ja kohdata niiden totuuden? Jumala-kansio antaa turvan ja merkityksen, siitä riittää armoa kaikkien kansioitteni tutkimiseen turvallisesti ilman häpeää ja pelkoa.

NAISEN ELÄMÄNKAAREN KAUNEUS JA KIPU
Oman elämäntarinan hyväksyminen tarvitsee aikaa ja rohkeutta. Kun kokee olevansa arvokas Jumalan silmissä, alkaa nähdä oman persoonan, lahjojen ja rajojen merkitykseen: olen Jumalan ajatus, en ole ylimääräinen enkä turha. Jokaisen tarina on ainutlaatuinen, sillä rakkauden Jumala, joka on luonut meidät, on suuri käsikirjoittajamme.

Sari Savela

Haluan olla rohkaisemassa naisia löytämään oman paikkansa, ja yhteyden armolliseen ja rakastavaan Jumalaan. Meidän turvamme ja lepopaikkamme on ikiaikojen Jumala kaikissa elämänvaiheissa. Silloin, kun emme itse jaksa, hän kantaa meitä. Ihmeellinen armo.

Haluan myös innostaa naisia rukoukseen, sillä se kantaa ja kannattaa aina. "Vanhurskaan rukous on voimallinen ja saa paljon aikaan" (Jaak. 5:16).

Sarin luentopaketit

SINUT ON KUTSUTTU
Äiti, vaimo, tytär, sisar, Jumalan lapsi... Naisen elämään kuuluu monenlaisia rooleja ja mahdollisuuksia. Tarkastelemme naisen elämän monia haasteita ja niiden yhteensovittamista. Raamatusta löytyy erilaisia, yllättäviäkin naisen malleja. Mikä on sinun kutsumuksesi?

RUKOUS KANTAA
Mitä Raamattu opettaa rukouksesta? Millaisia rukouksia ja rukoilijoita Raamatusta löytyy? Mitä voisimme oppia heiltä? Rukous kantaa ja kannattaa aina.

UUPUMUKSESTA UUTEEN ALKUUN
Uupumus on yllättävän yleistä. Elämän erilaisissa paineissa voimat voivat ehtyä, tunteet ja värit kadota. Elämänhalukin voi olla hukassa. Tunnistatko Sinä uupumuksen merkit? Mitä syitä voi löytyä uupumuksen taustalta? Uupumuskokemuksen kautta voi löytyä entistä ehyempi elämä. Myös Jumalan armo voi kirkastua uudella tavalla.

HYVÄ PAHA SUKU - lenkkinä sukupolvien ketjussa
Emme aina itsekään tiedosta minkälaisia rasitteita kannamme mukanamme menneisyydestämme tai suvustamme johtuen. Jumalan armon varassa saamme turvallisesti tutkia näitä kysymyksiä. Usein nämäkin taakat kirpoavat anteeksiantamuksen ja armon alla. Anna Jumalan tehdä työtä sinun hyväksesi.

Toivon, että jokainen löytää sen Jumalan unelman, joka on hänen kohdalleen varattu – sen paikan, jossa voi kukoistaa kutsumustaan toteuttaen

Sari Savela

Sari Savela

Valitse tapahtumaasi sopivat luennot ja ota yhteyttä

Seurakunta valitsee naistenpäivään yhteensä kolme luentoa Maijan ja Sarin luennoista. Luentoihin sisältyy myös keskustelua.

" Ota yhteyttä, rakennetaan seurakuntasi naistyötä yhdessä!

Tiedustelut

OlenNainen-tiimit

Järjestä tapahtuma

Pyydä tarjous naistyönkoordinaattori Anne Pohtamo-Hietaselta
anne.pohtamo@sro.fi

Tue työtämme

Naistyön tukibanneri