Julistustyön kesäkeräys käynnistyy tekstiviestikampanjalla

Varainhankinnan koordinaattori Eetu Iljamo
Varainhankinnan koordinaattori Eetu Iljamo opiston pihalla

Kuten tavallista, Suomen Raamattuopiston Säätiö käynnistää tänäkin vuonna kesäkeräyksen, tällä kertaa evankelioimistyön hyväksi. Julistustyön keräys käynnistyy perjantaina 16.6 tekstiviestikampanjalla.

Kampanjassa kaikille aikaisemmin tekstiviestilahjoituksen tehneille Raamattuopiston ystäville lähetetään tekstiviesti, johon vastaamalla on mahdollista tehdä 20 euron kertalahjoitus julistustyön hyväksi. Mikäli et ole aikaisemmin tehnyt lahjoitusta tekstiviestitse, voit tehdä sen milloin tahansa lähettämällä viestin ”20E SRO”, numeroon 16588 

Keräys julistustyön puolesta on erityisen tärkeää, sillä juuri sillä mahdollistamme elävän jumalanpalvelusyhteisön ylläpitämisen ja Jumalan Sanaa kotimaan lähetyskentille tuovien tapahtumien, niin pienien kotiseurojen kuin suurempien gospel -tapahtumienkin, järjestämisen. Viime vuonna julistustyömme teki 280 000€ tappiota. Kun kysyntä Jumalan Sanan äärelle on samanaikaisesti suurta, tarvitsemme ystäviemme rukousta ja taloudellista tukea, että voimme tehdä julistustyötämme samassa mittakaavassa kuin olemme tähänkin päivään asti tehneet. 

Tekstiviestin lisäksi julistustyön keräykseen voit osallistua tekemällä lahjoituksen

  • julistustyön viitenumerolla (130 000 709 514) tai
  • kesäkeräyksen viitenumerolla (130 000 986 515).

Lisäksi lahjan keräykseen voi osoittaa verkkolahjana Lahjoita-sivullamme. Pankkiyhteystietomme löydät tämän sivun alalaidasta.

Herra lahjanne siunatkoon. 

Eetu Iljamo

Varainhankinnan koordinaattori