pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

vartiainen junkkaala

Suomen Raamattuopiston Säätiön hallitus on valinnut säätiön toiminnanjohtajaksi teologian maisteri Lauri Vartiaisen. Hän aloittaa tehtävässä 1.5.2015, jolloin nykyinen toiminnanjohtaja Timo Junkkaala jää eläkkeelle. Vartiainen siirtyy uuteen tehtävään Suomen Raamattuopiston vararehtorin tehtävästä. Aiemmin hän on toiminut muun muassa lehtorina ja koulutuspäällikkönä Diakonia-ammattikorkeakoulussa.

- Tämä on suuri kunnia ja arvostuksen osoitus, mutta tunnen myös tehtävään liittyvän vastuun, Lauri Vartiainen toteaa valinnastaan.

- Onneksi päivän tunnussanassa luki tänään rohkaisuna Roomalaiskirjeen kohta ”Jumala ei peruuta lahjojaan eikä antamaansa kutsua”, hän lisää.

Raamattuopiston nykyinen toiminnanjohtaja Timo Junkkaala toteaa, että Vartiaisella on vahva teologinen sivistys ja pitkä työkokemus.

- Lauri on myös Raamattuopiston kasvattina luotettava ja turvallinen valinta. Hän on osoittautunut itsenäiseksi henkilöksi, joka kykenee uusiin rohkeisiin avauksiin. Siksi hän on oikea henkilö johtamaan Raamattuopistoa kohti tulevaisuutta.

Lauri Vartiainen kertoo, että teologisesti Raamattuopisto tulee pysymään vastaisuudessakin samoilla linjoilla kuin Timo Junkkaalan toiminnanjohtajakaudella.

- Suomen Raamattuopiston hallitus on yksimielisesti nykyisen hengellisen linjan takana. Muutenkin tämä on työtä, jota tehdään tiiminä kokeneen ja osaavan työyhteisön kanssa, Vartiainen kertoo.

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!