pos-sro2-top4

Sovintoon elämän kanssa -sielunhoitopäivä
21.11.2020

Saara Kinnunen, Lasse Pesu

Menneisyys on toisille voimavara, toisille taakka. Menneisyyttä ei saa olemattomaksi, mutta sen kanssa voi tehdä sovinnon. Heikkoudesta voi tulla voima ja kivusta elämän resurssi.

Sovintoon elämän kanssa -sielunhoitopäivässä tutkitaan, miten menneisyyden ihmiset ja tapahtumat ovat vaikuttaneet siihen, mitä meistä tuli. Menneet kokemukset vaikuttavat mielialaan, elinvoimaan, selviytymiskykyyn, ihmissuhteisiin, minäkuvaan ja suhteeseen omaan itseen. Mitkä ovat olleet selviytymiskeinomme pettymyksissä ja kriiseissä? Mitä ne ovat vaikuttaneet omaan
ja muitten elämään? Miten päästä elämään sellaista elämää, jollaiseksi se on alun perin tarkoitettu?

Sosiaalipsykologi ja psykoterapeutti Saara Kinnunen on toiminut perheneuvojana Vaasan seurakuntayhtymän perheasian neuvottelukeskuksessa. Hän on myös kirjoittanut monia perhettä, kasvatusta ja ihmissuhteita käsitteleviä kirjoja, joista Sovintoon elämän kanssa myötäilee sielunhoitopäivän teemoja. Kinnusen kirja Isän kaipuu valittiin vuoden 2016 kristilliseksi kirjaksi.

Päivässä ovat mukana myös aluejohtaja, pastori Lasse Pesu. Lisäksi laaja kristillisten kirjojen myyntipöytä sekä vapaaehtoinen kolehti Suomen Raamattuopiston työn hyväksi.

Lämpimästi tervetuloa!

Ohjelma tarkentuu myöhemmin

Ohjelma 21.11.
pos-sro2-right
Kauhavan seurakuntakoti

Kirkkotie 3 b, 62200 KAUHAVA

Tapahtumassa puhuvat mm.
henkilokuva
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!