pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Uutisia

 

Nuorisotyömme tiimissä on tarjolla määräaikainen neljän kuukauden sijaisuus 1.9.2021- 2.1.2022.

Työhösi kuuluu monipuolinen Raamatun opettaminen, Kauniaisissa toteutettavan varhaisnuorten toiminnan suunnittelu ja toteutus, sekä osallistuminen nuorisotyön muuhun toimintaan. Pääset myös suunnittelemaan ja toteuttamaan aivan uutta lapsille suunnattua raamattumateriaalia.

Tiimillemme on tärkeää, että opetamme Raamattua innostavasti ja elämänläheisesti, tarjoamme lapsille ja nuorille turvallisen kasvupaikan ja teemme työmme rennolla otteella huumoria unohtamatta. Odotamme sinulta organisointikykyä, oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja intoa kehittää uutta. Pääasiallinen työpaikkasi on Kauniaisissa sijaitseva toimistomme, mutta työhön kuuluu myös jonkin verran matkustamista.

Edellytämme sinulta kristillistä vakaumusta ja kirkon nuorisotyönohjaajan tutkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa kirkon työn koulutusta. Valitun tulee esittää hyväksyttävissä oleva rikosrekisterilain 6 §:n mukainen rikosrekisteriote.

Vapaamuotoiset hakemukset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Hakemusten tulee olla perillä viimeistään 15.6.2021

Tiedusteluihin vastaa nuorisotyön johtaja Tiina Karlsson, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 040 566 3411. (6.6.-15.6. Tiina on rippileirillä ja tavoitat hänet jättämällä sähköpostiin soittopyynnön.)

Suomen Raamattuopiston Säätiö on Raamattuun ja luterilaiseen tunnustukseen sitoutuva kristillinen järjestö. Keskuspaikassa Kauniaisissa toimii kristillinen kansanopisto, Vuokatissa ja Oulussa kurssikeskukset. Teemme yhteistyötä Suomen evankelisluterilaisen kirkon paikallisseurakuntien ja kristillisten järjestöjen kanssa. Tytäryhtiömme Perussanoma Oy julkaisee kristillistä kirjallisuutta sekä Elämä- ja Perusta-lehtiä.

Sosiaali- ja terveysministeriö on varmistanut Suomen Raamattuopiston Säätiön Lohtua läsnäolosta-saattohoidon vapaaehtoishankkeen jatkorahoituksen vuosille 2021–2023.

Hanke on käynnistynyt osa-aikaisen projektityöntekijän rekrytoinnilla ja suunnittelutyöllä, joista vastaa projektipäällikkö Kristiina Niemelä.

Lisätietoja hankkeesta saat Kristiina Niemelältä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. puh. 040-451 6781

” On aivan mahtavaa, että pianistit saavat uuden soittimen. Vanha flyygeli on ollut todella ahkerassa käytössä. Jos me tänne uusi soitin saadaan, niin sitä ei todellakaan hankita turhaan!”
– Mikko Nikula

 

 

Raamattuopiston flyygelikeräys

Raamattuopiston kirkkosalin korkeassa iässä oleva flyygeli on tullut käyttöikänsä päähän. Kaipaamme sille seuraajaa, jolla voidaan soittaa kirkkain sävelin Jumalan kunniaksi ja ihmisten iloksi. Käynnistämme keräyksen nyt, koska muuan lahjoittaja on suureksi iloksemme ilmaissut tahtonsa antaa juuri tähän tarkoitukseen 5000 euroa pohjaksi – ja haluaa haastaa muita mukaan.

Flyygelikeräyksen kolmannessa kuukausikatsauksessa Juha Vähäsarjan haastateltavana on Suomen Raamattuopiston musiikkilinjan vastaava opettaja, muusikko ja lauluntekijä Mikko Nikula.

Keräystilanne: 12 903,35€ / 25 000€

Voit osallistua yhteiseen hankkeeseen lahjoittamalla jollekin seuraavista tileistä VIITEnumerolla 13 00077 99514.

  • Osuuspankki FI73 5720 2320 1095 43
  • Danske Bank FI40 8000 1100 0684 11
  • Nordea FI74 1378 3000 2196 30

Lahjoituksen voi toki tehdä anonyymisti, mutta iloitsemme myös Sinusta, joka haluat antaa kasvosi ja mahdollisesti haastattelusi kampanjan edistämiseksi, muita mukaan rohkaisten. Jos olet viimeksi mainittuun valmis, ota rohkeasti yhteyttä Elina Lamminmäkeen (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 0404516987).

Kamera kiertää maakunnissa

Hengelliset syventymispäivät järjestetään kesän koronatilanteesta riippumatta valtakunnallisena hybriditapahtumana. Ohjelmaa lähetetään nyt useammalta paikkakunnalta – Kauniaisten Raamattuopiston lisäksi Kellonkartanosta, Vuokatinrannasta ja Heinolasta. Tuliterä liikkuva ”striimauslaitteisto” pääsee näin siihen käyttöön, jota varten se on lahjoitusvaroin hankittu.

Tapahtuma järjestetään maanantaista 16.8. sunnuntaihin 22.8. ja ohjelmaa on viikon jokaisena päivänä. Maakunnista ja Kauniaisten Raamattuopistolta ohjelma lähetetään suorana Sro-tv:n välityksellä.

Jos koronatilanne sallii, juhlaviikon viikonloppuna väki kokoontuu myös paikan päälle Raamattuopistolle Kauniaisiin. Sitä varten Raamattuopiston sisäpihalle pystytetään katsomoteltta.

Olosuhteista riippumatta juhla toteutetaan ainakin etäyhteyksin. Viime kesän Hengelliset syventymispäivät olikin verkossa menestys, kun ihmisiä saapui Sro-tv:n äärelle parhaimmillaan tuhansittain.

Merkittävä osa tapahtuman ohjelmasta lähetetään kuuntelijoille myös Radio Dein kautta.

Tapahtuman teemana on tänä vuonna Käänny oikeaan.

Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA on antanut puoltavan avustusehdotuksen Sosiaali- ja terveysministeriölle siitä, että Suomen Raamattuopiston Säätiö tulee saamaan Lohtua läsnäolosta-saattohoidon vapaaehtoishankkeen jatkorahoituksen vuosille 2021–2023.

Uusi Lohtua läsnäolosta- saattohoidon vapaaehtoishanke käynnistyy välittömästi Sosiaali- ja terveysministeriön lopullisen päätöksen jälkeen projektipäällikkö Kristiina Niemelän johdolla.

Kiitollisena pääsemme jatkamaan tätä tärkeää ja merkityksellistä hanketyötä.

Tässä vaiheessa hanke voi käynnistää jo henkilörekrytoinnin. Ilmoitus Lohtua läsnäolosta-hankkeen avoimesta projektityöntekijän (50 %) tehtävästä löytyy myös Raamattuopiston nettisivujen työpaikat-osiosta.

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!