pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Uutisia

Sana Soi -iltoja alettiin viettää Suomen Raamattuopistolla Kauniaisissa vuonna 1991. Pari vuotta myöhemmin tapahtuma rantautui myös Tampereelle. Tänä vuonna olemme juhlineet Tampereen Sana Soi -iltojen 25-vuotista historiaa. Merkkivuosi alkoi syksyllä Jaakko Ryhäsen konsertilla ja nyt juhlavuosi päättyy Tampereen Tuomiokirkossa 14.4. klo 18 Pentti ja Heini Hietasen konserttiin teemalla ”Laulava sydän”. Puhujavieraana tilaisuudessa tuomiorovasti Olli Hallikainen.

 Tampereen Sana Soi -illoista vastaa Suomen Raamattuopiston musiikkisihteeri, laulajaevankelista Pertti Kallio. Hänen mukaansa kuukausittain järjestettävissä Sana soi -illoissa käy tavallisesti 150-200 vierasta.

- Sana Soi on juurtunut tamperelaiseen elämänmenoon, ja voidaan puhua tamperelaisesta kirkkokulttuuri-ilmiöstä. Tarkoitus olisi, että näiden iltojen kautta ihmiset ymmärtäisivät, että seurakunta on kiinnostuneiden, täysjärkisten ihmisten hyvää toimintaa.

- Aika paljon käy etsijöitäkin, koska iltoihin on vapaa pääsy. Kun illoissamme julkisuuden henkilö tunnustaa uskonsa, se on puhuttelevaa. Olen iloinnut siitä, Kallio toteaa.

 Pentti Hietanen on tunnettu pitkästä ja monipuolisesta laulajan urastaan. Kangasalalainen laulaja tunnetaan positiivisena ja valovoimaisena esiintyjänä sekä ooppera- ja musikaalirooleistaan, mutta myös kirkollisista teoksista aina rockmusiikkiin asti. Pentti Hietasen vaimo Heini on myös miehensä ohella monipuolinen musiikin lahjakkuus, jonka laulu- ja säestystaidot taipuvat niin ikään aina oopperasta rock-musiikkiin. Perheenä Hietaset muistetaan myös joulun ajan kirkkokonserteistaan, joissa ovat mukana myös lapset Iina ja Roosa.

Sana Soi -illassa ovat mukana myös vieraiden lisäksi pastori Veli-Pekka Ottman, säestäjänä Maila Böhm ja juontajana Pertti Kallion lisäksi Sointu Lanki.

Sana Soi -iltaan on kaikille vapaa pääsy. Illan järjestävät Tampereen tuomiokirkkoseurakunta ja Suomen Raamattuopisto.

”Me kaikki tarvitsemme Jumalan sanaa. Jumala haluaa, että Hänen sanansa kuuluu ja että sitä opetetaaan, että lapset ja nuoret, aikuiset ja iäkkäämmät, että me kaikki saamme kuulla mitä asiaa Jumalalla on meille. Sitä varten Raamattuopisto on olemassa.”

Näillä sanoilla vastaa Raamattuopiston uusi rehtori Marja-Kaarina Marttila kysymykseen miksi Suomen Raamattuopisto on olemassa. Katso videolta lisää Marja-Kaarinan ajatuksia Raamatun opiskelun merkityksestä ja myös siitä, millaisia kursseja Raamattuopistolla on tarjolla juuri sinulle.

 

Suomen Raamattuopisto on kristillinen kansanopisto, jossa opiskelee kaikenikäisiä ihmisiä eri puolilta maailmaa. Etsimme opistollemme kurssisihteeriä määräaikaiseen sijaisuuteen 6.5. (tai sopimuksen mukaan) – 14.10.2019. Työsuhde on täysiaikainen. Toimen keskeisiin tehtäviin kuuluu tilastointi ja yhteydenpito opetusalan viranomaisiin, arkistointi sekä opiskelijoiden neuvonta ja ohjaus. Kurssisihteeri osallistuu myös lyhytkurssien suunnitteluun.

Tarjoamme kiinnostavan työn innostavassa ja kehittyvässä työyhteisössä. Kurssisihteeri työskentelee tiimissä opiston rehtorin ja vararehtorin kanssa. Oppilaitoksemme sijaitsee Kauniaisissa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta, Excel-taulukkolaskennan hallintaa, järjestelmällisyyttä, tarkkuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Palkkaus ja muut työehdot määräytyvät Kristillisten järjestöjen työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja sekä vapaamuotoiset hakemukset ja CV: 
rehtori Marja-Kaarina Marttila 09-512 39129, 045-6504785, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 
Maanantai    
 
Itämainen broilerkeitto / Kasviskeitto
Maitokiisseli
Kahvi, tee

Tiistai  
 
Lihapullat / Kasvispyörykät
Kastike
Perunat
Vispipuuro
Kahvi, tee

Keskiviikko        
 
Kalapihvi / Kasvispihvi
Wokkivihanneksia
Perunasosetta
Kiisseli
Kahvi, tee

Torstai

Chili con carne / Chili sin carne
Riisi
Kiisseli
Kahvi, tee
 
Perjantai            
 
Kebabkastike / Kasviskastike
Perunat
Rahka
Kahvi, tee
 
Lauantai
 
Keittiö suljettu
 
Sunnuntai          
 
Kalkkunapihvi
Lämpimiä vihanneksia
Yrttiperunoita
Kylmää kalaa
Leivonnainen
Kahvi, tee
 

Ruokalistaan saattaa tulla muutoksia. Pidätämme oikeuden muutoksiin.
---

Suomen Raamattuopiston johtokunta on kutsunut vararehtori, lehtori Marja-Kaarina Marttilan kansanopiston rehtoriksi 1.3.2019 alkaen. Nykyinen rehtori Juha Vähäsarja siirtyy Raamattuopiston metropolialueen johtajaksi.

Marja-Kaarina Marttila on toiminut vararehtorina vuodesta 2015 ja suorittanut tänä aikana opetushallinnon tutkinnon. Hän on teologian maisteri, lehtori ja uskonnonopettaja. Marttila aloitti Suomen Raamattuopistossa nuorisotyönohjaajien opettajana 1993 ja on myöhemmin vastannut Avoimesta Raamattukoulusta. Viimeiset yhdeksän vuotta hän on vastannut Kristittynä Suomessa -linjasta ja kehittänyt kansanopiston maahanmuuttajakoulutusta. Marttila on ollut lähetystyössä Mongoliassa ja johtanut siellä koulutusprojektia, opettanut teologisessa oppilaitoksessa sekä tehnyt käännöstyötä.

- Oppilaitosjohtaminen on tänä päivänä monien lakien ja asetusten säätelemää ja vaatii jatkuvaa tietojen ja osaamisen päivittämistä. Suomen Raamattuopisto on yhden kirjan opisto, jossa haluamme tuoda Raamatun keskelle elämää ja erityisesti jokaisen opiskelijan sydämeen, uusi rehtori kertoo.

Uutena vararehtorina aloittaa 1.3. 2019 opistokappalainen Veli-Matti Kujala.

 

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!