pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Uutisia

Raamattuopiston kirkkosalin korkeassa iässä oleva flyygeli on tullut käyttöikänsä päähän. Kaipaamme sille seuraajaa, jolla voidaan soittaa kirkkain sävelin Jumalan kunniaksi ja ihmisten iloksi.

” Minä laulan ja soitan ylistystä Herralle.” (Ps. 27:6)
” Veisatkaa yhdessä psalmeja, ylistysvirsiä ja hengellisiä lauluja, soittakaa ja laulakaa täydestä sydämestä Herralle.” (Ef. 5:19)

Haluamme hankkia soittimen, joka palvelee useamman sukupolven ajan sekä kirkkosalissa paikalla olevia ystäviämme että sitä koko ajan laajenevaa joukkoa, joka on läsnä messuissamme ja muissa tilaisuuksissamme radion tai internetin välityksellä.

 

Keräys flyygelin hankkimiseksi

Käynnistämme keräyksen nyt, koska muuan lahjoittaja on suureksi iloksemme ilmaissut tahtonsa antaa juuri tähän tarkoitukseen 5000 euroa pohjaksi – ja haluaa haastaa muita mukaan.

Asiantuntijoiden mukaan on viisautta hankkia uusi flyygeli, jolle myyjä antaa useiden vuosien takuun, joka kestää meidän pohjoisissa olosuhteissamme ja jonka hinta-laatusuhde on hyvä. Nämä kriteerit täyttävän soittimen saa noin 25 000 eurolla, joka on keräyksemme tavoite.

Voit osallistua yhteiseen hankkeeseen lahjoittamalla jollekin seuraavista tileistä VIITEnumerolla 13 00077 99514.

  • Osuuspankki FI73 5720 2320 1095 43
  • Danske Bank FI40 8000 1100 0684 11
  • Nordea FI74 1378 3000 2196 30

Lahjoituksen voi toki tehdä anonyymisti, mutta iloitsemme myös Sinusta, joka haluat antaa kasvosi ja mahdollisesti haastattelusi kampanjan edistämiseksi, muita mukaan rohkaisten. Jos olet viimeksi mainittuun valmis, ota rohkeasti yhteyttä Elina Lamminmäkeen (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 0404516987).

Haluatko työskennellä monipuolisissa ja vaihtelevissa ICT-tuen tehtävissä? Etsitkö arvostavaa ja hyvähenkistä työyhteisöä, jossa pääset kehittämään osaamistasi?

Haemme määräaikaiseen tehtävään ICT-tukihenkilöä vahvistamaan Suomen Raamattuopiston Säätiön tietohallinnon, markkinoinnin, viestinnän ja verkkokaupan asiakasrajapintaa. ICT-tukihenkilö toimii myös ohjelmistojen käyttötukena kansanopiston opettajille ja opiskelijoille.

ICT-tukihenkilönä huolehdit palvelinten, laitteiden ja ohjelmistojen teknisistä asennus- ja tukitehtävistä, käytön tuen tehtävistä ja asiakaspalvelusta. Olet mukana ICT-ratkaisujemme kehittämisessä ja käyttöönotoissa. Hyödynnät työssäsi etätukiratkaisuja, hoidat tehtäviäsi itsenäisesti ja ymmärrät tietoturvan ja -suojan merkityksen oppilaitostyössä.

Edellytämme ICT-alan osaamista ja kokemusta Microsoft-ratkaisuista (Windows, Active Directory, Office365, Teams) sekä ICT-tukitehtävään soveltuvaa koulutusta. Eduksi katsotaan Debian-, WordPress-, SQL-, PHP- ja JavaScript-osaaminen. Olet asiakaspalveluhenkinen ja teet mielelläsi yhteistyötä erilaisten osaajien kanssa. Sinulle on tärkeää hoitaa työsi huolella ja teet työtäsi positiivisella työotteella.

Työsuhde on määräaikainen 31.12.2021 saakka. Työhön sisältyy myös viikonlopputyötä, jolloin vapaapäivät annetaan viikolla. Palkkaus ja työsuhteen ehdot Kristillisiä järjestöjä koskevan TES:n mukaisesti. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakeminen:
Lähetä vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot osaamisestasi, ja CV sähköpostilla henkilöstöpäällikkö Elina Lamminmäelle (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)

Lisätiedot:
talousjohtaja Ilkka Hyövälti, 040 - 4559 023
rehtori Marja-Kaarina Marttila, 045 - 6504 785

Juhlahetki keskellä poikkeusaikoja

Kuluneena vuonna olemme joutuneet luopumaan monesta tutusta ja totutusta ja rakkaasta. Kaikki meni toisin kuin piti. Jotakin samaa oli Jeesuksen syntymässä. Eivät Joosef ja Maria halunneet hänen syntyvän keskellä matkaa, ilman oman kodin suojaa ja läheisten tukea. Usein siksi ajattelemme, että Jeesus syntyi kurjiin olosuhteisiin. Oliko näin?

Vaikka kaikki oli yksinkertaista ja köyhää, ei Jeesus-lapselta puuttunut mitään: Hänellä oli perhe huolehtimassa, seimen ja tallin tarjoama suoja, valo ja lämpö ympärillään. Jumala kutsui enkelien välityksellä paimenet kumartamaan Jeesusta. Koko luomakunta oli läsnä tallin lempeiden eläinten hahmossa. Jeesus-lapsen eteen tuotiin kuninkaallisia lahjoja itäisiltä mailta. Jumala loi juhlan sinne, missä sen ei olisi inhimillisesti ottaen pitänyt olla mahdollista.

Myös Raamattuopistossa koronavuosi on ollut täynnä odottamattomia vaikeuksia. Valtaosa henkilökunnasta oli jonkin aikaa lomautettuna. Raamattuopiston asuntola ja keittiö jouduttiin keväällä sulkemaan. Lukemattomia kursseja ja seurakuntatapahtumia peruttiin tai siirrettiin.

Tällaisena vuonna teidän apunne ja tukenne on ollut erityisen tärkeää. Olette Jumalan työtovereita, ja mahdollistatte Jumalan valtakunnan työn Suomessa - myös Raamattuopiston työn. Ilman teitä kymmenille tuhansille ihmisille annettu raamattuopetus jäisi antamatta, lukuisat radio-ohjelmat lähettämättä, sadat nuoret jäisivät ilman turvallista kristillistä kasvupaikkaa, ja monella ei elämässään olisi Raamattu-uskollista hengellistä kotia. Kuten ensimmäisenä jouluna, on Jumala antanut juhlahetkiä myös poikkeusaikojen keskelle.

Joulukeräys

Tänä vuonna keskityimme siihen, miksi olemme olemassa: ”Ettei kukaan jäisi osattomaksi Jumalan armosta.” Jeesus-lapsi tarvitsi aikanaan tallin seinät, seimen oljet ja Marian ruokkimaan itseään. Samoin mekin tarvitsemme täällä seinät, ruoan ja kaiken muun, mitä järjestöllä on toimiakseen oltava. Joulukeräyksellä tuetaan näitä Suomen Raamattuopiston Säätiön perustavia tarpeita, jotta voisimme ensi vuonnakin täyttää tehtävämme Jumalan työssä.

Siunattua joulua ja kiitos tuestasi!

Lauri Vartiainen

Lauri Vartiainen
Toiminnanjohtaja

 

Näin voit tukea Suomen Raamattuopistoa:

- Verkkopankin kautta osoitteessa nettikolehti.fi

- Soittamalla 0600-02650 (21,86 € + pvm)

MobilePay-lahjoituksena käyttämällä lyhytnumeroa 13542

- Tekstiviestilahjoituksena lähettämällä tekstiviestin numeroon 16588. Kirjoita viestiin lahjoituksesi summa ja välilyönti SRO, eli joko 5 SRO, SRO, 10 SRO, 20 SRO tai 40 SRO.

Rahankeräysluvan tiedot (klikkaa tästä)

 

 

Suomen Raamattuopiston Säätiön lahjoitustilit:

Osuuspankki FI73 5720 2320 1095 43 
Danske Bank FI40 8000 1100 0684 11 
Nordea FI74 1378 3000 2196 30
Viite:130 000 990 514

 

 

Soita 0600 02650 (21,86 € + pvm)

 

 

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!