pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Tulevaisuuden rakentajia

Pienryhmäohjaajakoulutuksen päätöspäivä tällä koulutuskierroksella pidettiin Jyväskylän Neulaskodilla lauantaina 27.4.2019. Lauantaipäivään osallistui jo toimivien pienryhmien ohjaajia tai ryhmäläisiä.

Koulutuksiin on liittynyt seurakunnassa paikallisesti järjestetyt kotikäyntikampanjat. Seurakuntalaiset ovat iloisesti yllättyneet heihin kohdistetusta huomiosta ja kampanjoiden jälkeen seurakuntaan on syntynyt uusia pienryhmiä.

Koulutus koetaan tärkeäksi ja tarpeelliseksi tulevaisuuttakin ajatellen. Seurakunnat tarvitsevat pienryhmiä, koska kirkon voimavarat pienenevät jatkuvasti. Vapaaehtoistoiminta tulee entistä keskeisemmäksi ja pienryhmillä on siinä tärkeä osuus.

Pienryhmä antaa hyvät valmiudet elää uskoa todeksi arjen keskellä luonnollisella tavalla

Pienryhmätoiminta on kanssakäymistä, jossa pyritään kohtaamaan erilaisuutta rakkauden hengessä, jotta jokainen saisi kasvaa kristittynä persoonansa mukaan ja löytäisi oman hengellisen identiteettinsä. Ryhmästä saa valmiuksia jakaa omia löytöjä toisillekin. Pienryhmäläiset voivat olla myös kutsumassa uusia ihmisiä mukaan ryhmään ja seurakunnan toimintaan vapaaehtoisiksi vastuunkantajiksi. Koko toiminnan tukijalkoina ovat Raamattu, rukous, rakkaus ja rohkeus.

Kouluttajilla Jussi Hokkasella ja Juha Parkkisella molemmilla on pitkä kokemus sekä pienryhmän jäsenenä että ohjaajana toimimisesta. Tapahtuman järjestivät Suomen Raamattuopisto ja Jyväskylän seurakunta.

 

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!