pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Syksyn tullen myös torstain Avoimien ovien luennot jatkuvat. Syksyn luennoitsijoiden lista on pitkä ja tässä on vain muutama poiminta tältä syyskaudelta.

Elämän valinnat

Ajankohtainen kysymys etanasiasta ja saattohoidosta on ylilääkäri Tinna Tasmuthin aiheena. Hän luennoi aiheesta torstaina 26.10.

Emeritus professori Markku Ojanen puolestaan pohtii 9. marraskuuta, onko yhteinen onni paras onni. Psykologian professoruuristaan eläköitynyt Ojanen on tullut tunnetuksi ”onnellisuusprofessorina”.

Raamattuopiston vararehtori, maahanmuuttajalinjojen vetäjä Marja-Kaarina Marttila puolestaan käsittelee kulttuureja. Hän tarkastelee 23. marraskuuta, mitä tapahtuu, kun erilaiset kulttuurit törmäävät työpaikalla.

Evankeliumi, rukous ja Martti Luther

Joulukuuta lähestyttäessä sukelletaan jälleen kristinuskon peruskysymyksiin. Teologian maisteri Tiina Karlssonin aiheena 30.11. on rukouksen ihmeellinen maailma.

Aluejohtaja, pastori Ilpo Karin aiheena on Martti Lutherin elämä. Hän pohtii itsenäisyyspäivän jälkeen 7.12. Lutherin elämän merkitystä meille.

Ennen joulua 14.12. kokoonnutaan vielä miettimään, miten evankeliumia voi kertoa tämän ajan ihmisille. Alustajana on Raamattuopiston rehtori Juha Vähäsarja.

Tarkempi aikataulu ja ohjelma

Torstaisin Avoimien ovien ohjelma alkaa kello 10 aamuehtoollisella. Luentosaliin siirrytään noin kello 10.45 ja luento on maksuton.

Kahdeltatoista on mahdollista nauttia monipuolinen lounas Raamattuopistolla. Moni poikkeaa myös avoinna olevaan kirjamyyntiin ja kirpputorille. Olet sydämellisesti tervetullut Avoimien ovien tilaisuuksiin.

Syksyn luentojen vielä tarkempi ohjelma löytyy tätä linkkiä hiirellä napauttamalla.

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!