pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Satavuotisen Suomen kunniaksi järjestetään Keski-Suomessa Keuruun kirkossa kiitoskonsertti, jossa esiintyvät laulajat Erkki Liikanen ja Pertti Kallio. Keuruun seurakunnan ja Suomen Raamattuopiston konsertilla kiitetään etenkin veteraaneja, sotainvalideja ja lottia vapaasta Suomesta.

Näyttelijänä ja laulajana tunnettu Erkki Liikanen on ollut tuttu esiintyjä meille suomalaisille jo 60-luvulta lähtien. Kaksi syksyn säveltäkin voittanut laulaja nauttii nykyään ansaituista eläkepäivistään ja aktiviteettia hän saa lapsenlapsistaan, sekä satunnaisista konserteista ja hyväntekeväisyystyöstä. Liikasta säestää konsertissa Tapio Rekola.

Suomen Raamattuoiston laulajaevankelista Pertti Kallio on vuosikymmenien aikana esiintynyt jo noin 20 äänitteellä. Viimeisimmän Laulukuvia- levynsä myötä Pertti on kiertänyt Laulukuvia-yhtyeensä kanssa ympäri Suomea. Uudella levyllä on mm. hengellisiä lauluja uusina sovituksia, joita artisti mielellään kutsuu laulelmiksi.

-        Laulelma on laulullinen sävellys, jota kannattelee laulun tarina ja tulkinta. Usein pienimuotoinen säestys toimii niissä parhaiten. Laulukuvilla haluan koskettaa kuulijoitani, Pertti Kallio kertoo.

Isänmaallinen majataloilta – konsertti järjestetään Keuruun kirkossa sunnuntaina 24.9. klo 18 alkaen. Illassa on artistien lisäksi mukana myös illan emäntänä Hanna Rahikainen. Konserttiin on vapaa pääsy ja tilaisuudessa kerätään kolehti. Lisäksi kirjoja voi ostaa kirjapöydästä ja tilaisuudessa on myös tarjoilua.

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!