pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Sana Soi -iltoja alettiin viettää Suomen Raamattuopistolla Kauniaisissa vuonna 1991. Pari vuotta myöhemmin tapahtuma rantautui myös Tampereelle. Tänä vuonna olemme juhlineet Tampereen Sana Soi -iltojen 25-vuotista historiaa. Merkkivuosi päättyy Tampereen Tuomiokirkossa 14.4. klo 18 teemalla ”Laulava sydän”. Vieraina illassa ovat laulaja-näyttelijä Ritva Oksanen ja tuomiorovasti Olli Hallikainen.

Ritva Oksanen tunnetaan monista konserteistaan ja teatterirooleistaan. Televisiosta erityisesti Elämänmenon Eila Nieminen ja Pesärikon Laimi ovat jääneet suuren yleisön mieleen.
– Olen kiitollinen taivaan Isälle siitä, että olen saanut tehdä upeita rooleja ja hienoja konsertteja huippumuusikoitten kanssa. Julistan työni kautta.

Kun näyttelijä antoi elämänsä Jumalalle, hän sai huomata, että Jumala pitää kaikissa vaiheissa huolta.
– Usko on yksinkertainen asia, siitä on turha tehdä liian monimutkaista, sanoo teatterineuvos Ritva Oksanen.– Se on kääntymistä Jumalan puoleen.
– Usko on lahja, jonka Jumala antaa. Ei se tule ihmiseen kenenkään toisen tuputtamalla. Jumalalla on kaikelle oma aikansa.

Tampereen Sana Soi -illoista vastaa Suomen Raamattuopiston musiikkisihteeri, laulajaevankelista Pertti Kallio. Hänen mukaansa kuukausittain järjestettävissä Sana soi -illoissa käy tavallisesti 150-200 vierasta.

- Sana Soi on juurtunut tamperelaiseen elämänmenoon, ja voidaan puhua tamperelaisesta kirkkokulttuuri-ilmiöstä. Tarkoitus olisi, että näiden iltojen kautta ihmiset ymmärtäisivät, että seurakunta on kiinnostuneiden, täysjärkisten ihmisten hyvää toimintaa.

- Aika paljon käy etsijöitäkin, koska iltoihin on vapaa pääsy. Kun illoissamme julkisuuden henkilö tunnustaa uskonsa, se on puhuttelevaa. Olen iloinnut siitä, Kallio toteaa.

 

Sana Soi -illassa ovat mukana myös vieraiden lisäksi säestäjänä Maila Böhm ja juontajana Pertti Kallion lisäksi Sointu Lanki. Sana Soi -iltaan on kaikille vapaa pääsy. Illan järjestävät Tampereen tuomiokirkkoseurakunta ja Suomen Raamattuopisto.

 

MENOVINKKI 3.4.

25-juhlavuoden viimeinen Sana Soi – laulun ja sanan ilta Tampereen tuomiokirkossa sunnuntaina 14.4. klo 18 teemalla ”Laulava sydän”. Vieraina illassa ovat laulaja-näyttelijä Ritva Oksanen ja tuomiorovasti Olli Hallikainen. Lisäksi mukana ovat säestäjänä Maila Böhm ja juontajina Sointu Lanki sekä Pertti Kallio. Vapaa pääsy, kirjapöytä, vapaaehtoinen kolehti. Järjestäjinä Tampereen tuomiokirkkoseurakunta ja Suomen Raamattuopisto.

 

Lisätietoja:

Musiikkisihteeri Pertti Kallio
040 031 2443
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!