pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Mikäli sinulla on kysymyksiä Suomen Raamattuopiston Säätiön konsernin tietosuoja-asioihin liittyen, haluat lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä tai ilmoittaa epäillystä tietosuoja- tai tietoturvaongelmasta, voit olla yhteydessä tietosuojavastaavaamme osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

Jokinen Esa

ICT-päällikkö (toimivapaalla 18.1.2021-17.1.2022), tietosuojavastaava
p. 09 5123 9114
esa.jokinen@sro.fi
PGP-salausavain

 

Tietosuoja-asioihin liittyvä yhteydenottosi käsitellään aina luottamuksellisesti, ja tietosuojavastaava edustaa Sinua rekisteröidyn yhteyshenkilönä henkilötietojen käsittelyyn liittyvissä asioissa. Mikäli yhteydenottosi on arkaluontoinen tai sisältää henkilötietojasi, voit tarvittaessa suojata viestisi käyttäen PGP-salausta (esim. GnuPG). Liitä mukaan tiedot omasta julkisesta avaimestasi, niin saat myös vastauksen salattuna.

"Tietosuojavastaava valvoo tietosuoja-asetuksen noudattamista henkilötietojen käsittelyssä. Tietosuojavastaava on tietosuojalainsäädäntöä ja alan käytäntöjä tunteva henkilö, joka toimii organisaatiossa rekisterinpitäjän ja henkilötiedon käsittelijöiden tukena."  - Tietosuojavaltuutetun toimisto

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!