Tietosuojavastaava

PL 15, 02701 KAUNIAINEN
Helsingintie 10, Kauniainen

p. 09 512 3910

Mikäli sinulla on kysymyksiä Suomen Raamattuopiston Säätiön konsernin tietosuoja-asioihin liittyen, haluat lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä tai ilmoittaa epäillystä tietosuoja- tai tietoturvaongelmasta, voit olla yhteydessä tietosuojavastaavaamme osoitteella tietosuoja@sro.fi.

Tietosuoja-asioihin liittyvä yhteydenottosi käsitellään aina luottamuksellisesti, ja tietosuojavastaava edustaa Sinua rekisteröidyn yhteyshenkilönä henkilötietojen käsittelyyn liittyvissä asioissa. Mikäli yhteydenottosi on arkaluontoinen tai sisältää henkilötietojasi, voit tarvittaessa suojata viestisi käyttäen PGP-salausta (esim. GnuPG). Liitä mukaan tiedot omasta julkisesta avaimestasi, niin saat myös vastauksen salattuna.

"Tietosuojavastaava valvoo tietosuoja-asetuksen noudattamista henkilötietojen käsittelyssä. Tietosuojavastaava on tietosuojalainsäädäntöä ja alan käytäntöjä tunteva henkilö, joka toimii organisaatiossa rekisterinpitäjän ja henkilötiedon käsittelijöiden tukena."  - Tietosuojavaltuutetun toimisto