pos-sro2-top4
pos-sro2-top5


Tutkimusten mukaan tänä päivänä monet suomalaiset kokevat uskovansa erilaiseen "jumalaan" kuin kirkko opettaa. Mutta mitä kirkko opettaa? Ja kuka on pätevä sanomaan, miten on uskottava, kenellä on "kirkon ääni"? Ilman muuta Raamatusta, apostoleilta kuuluu "ääni", jota kannattaa seurata. "Kuka haluaa kuulla Jumalan puhuvan, lukekoon pyhää Raamattua" (Martti Luther).

Raamattuopisto tarjoaa luentosarjoja Vanhan ja Uuden testamentin kirjoista. Harkitsemisen arvoinen idea on toteuttaa seurakunnassa Matka halki Raamatun -viikonvaihde tiekarttana Raamattuun ja perehtyä sen jälkeen yksittäiseen Raamatun kirjaan. Tarjolla on vaikkapa Tule, niin näet -opetussarja Johanneksen evankeliumista tai Mihin uskot -luennot Roomalaiskirjeestä. Erityisen hyvin pääsiäisiäisaikaan tai ennen sitä sopii Kohti pääsiäistä -sarja, jossa luennoidaan havainnollisesti Vanhan testamentin pääsiäisjakso 2. Moos 1–12.

Lisätiedot

Julistusjohtaja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 09 5123 9195

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!