pos-sro2-top4
pos-sro2-top5


sro mhrMatka halki Raamatun -viikonloppu järjestetään yhteistyössä seurakunnan ja Suomen Raamattuopiston kanssa. Tapahtumassa käydään koko Raamattu läpi. Aikaa on myös kysymyksiin ja keskusteluun, mikä auttaa kuulijat ja luennoijat samalle ja Sanan aaltopituudelle. Apuvälineenä palvelee osallistujille tarjottava opintokansio. Oppitunteja perjantaista sunnuntaihin kertyy viisitoista. Tutustu aikatauluun.

Opetustiimissä toimivat muun muassa Timo ja Eero Junkkaala, Pekka Heiskanen, Jukka Norvanto, Mika Pouke, Ilkka Rytilahti, Jari Nordman ja Lauri Vartiainen.

Mhr-tapahtuma on luotu synnyttämään ja tukemaan kuulijoissa henkilökohtaista kristillistä uskoa ja rakkautta sanaan sekä vahvistamaan seurakuntien omaa työtä.Tavoitteena on synnyttää seurakuntaan uusia raamattupiirejä.

Suunnittele oma Mhr-tapahtuma

Järjestävän seurakunnan kanssa käydään valmistelukokous, josta on mukana Raamattuopiston aluejohtaja tai tapahtumasta vastaava henkilö.

Vieraiden kutsuminen

Viikonvaihteenmittaiseen tapahtumaan kutsutaan seurakunnan alueella asuvia ihmisiä. Apuna on usein käytetty Eero Junkkaalan Mannaa taivaasta -kirjaa sekä kutsukortteja, joita seurakuntien vapaaehtoiset ovat jakaneet mm. ostoskeskuksissa ja seurakunnan tilaisuuksissa tai niitä on postitettu koteihin.

Puitteet

Tapahtumaa varten varataan riittävän suuri tila, jossa kaikilla on hyvä näkyvyys valkokankaalle ja kuuluvuus luennoitsijalle sekä keskustelulle. Jo suunnitteluvaiheessa on hyvä varautua jälkihoitoon kuten uusien raamattupiirien perustamiseen, vetäjien etsimiseen ja kouluttamiseen.

Kustannukset

Kokonaiskorvaus sovitaan seurakuntakohtaisesti. Kulut muodostuvat luentopalkkioista, matkakuluista, jaettavasta kutsumateriaalista ja tiedotuksesta. Mannaa taivaasta -kirjan hinta on 2–3 €/kpl. Luentojen ja sunnuntain messun yhteydessä kannetaan kolehdit Raamattuopiston raamattukoulutustyölle. Seurakunta huolehtii mahdollisista tarjoiluista ja lastenhoidosta.

Jälkihoito

Viikonlopputapahtumaa voi seurakunnassa jatkaa vaikkapa Matka halki Raamatun -viikkoluennoilla. Alkavien ja entistenkin raamattupiirien toimintaa palvelee radioraamattupiiri ja niiden käyttöön liittyvät Eero Junkkaalan kirjoittamat oppaat, joita saa Perussanomasta.

Lisätiedot

Julistusjohtaja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 09 5123 9195

 

Mhr-lukuohjelmat

Lue ja kuuntele Mhr-luentoja

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!